Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

SENİNLE BERABER BİZDE KEFENİMİZİ GİYDİK.

SENİNLE BERABER BİZDE KEFENİMİZİ GİYDİK. Ne güzel sözlerdi onlar.. "Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum." Ruhun gibi... "Davam" dediğin vatan sevgin ile... Seninle birlikte.. Hüznü... Göz yaşını... Hicranı... Yaşadım.  Sen ne güzel adamsın; Mustafa YUMLU... Ne güzel bir terbiye... Ne güzel bir ahlak... Ne güzel bir imanın varmış.  Seni yetiştiren o mübarek insanları bir  görsemde elini öpsem, duasını alsam diye ne dualar ettim. İdlib'de şehit olan askerlerimizi anar iken; "Ben bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Gerçekten beni göndersinler. Bizi cepheye göndermezler belki ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim.  Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum.  Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardır; 'Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz!' Biz böyle bir milletiz."  Seni Allah için çok seviyoruz Mustafa kardeşim. Seninle beraber biz de kefenimizi giydik GÖREV emrini bekliyoruz. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2020 - Cuma

SENİNLE BERABER BİZDE KEFENİMİZİ GİYDİK.

SENİNLE BERABER BİZDE KEFENİMİZİ GİYDİK.

Ne güzel sözlerdi onlar..
"Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum."

Ruhun gibi...
"Davam" dediğin vatan sevgin ile...
Seninle birlikte..
Hüznü...
Göz yaşını...
Hicranı...
Yaşadım. 

Sen ne güzel adamsın;
Mustafa YUMLU...
Ne güzel bir terbiye...
Ne güzel bir ahlak...
Ne güzel bir imanın varmış. 
Seni yetiştiren o mübarek insanları bir  görsemde elini öpsem, duasını alsam diye ne dualar ettim.

İdlib'de şehit olan askerlerimizi anar iken;

"Ben bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Gerçekten beni göndersinler. Bizi cepheye göndermezler belki ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim. 

Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum. 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardır; 'Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz!' Biz böyle bir milletiz." 

Seni Allah için çok seviyoruz Mustafa kardeşim.
Seninle beraber biz de kefenimizi giydik GÖREV emrini bekliyoruz.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.