Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KEMAAAAAL ŞIMART BENİ!!!

KEMAAAAAL ŞIMART BENİ!!! Bir reklam... Sinir uçlarıma dokunan reklam... Diyecekler ki,  "reklamın iyisi kötüsü olmaz"  Haklılar.  Bu kadar lakayt bir reklam bende böyle bir ruh oluşturdu ise demek ki yapılan  NOKTA ATIŞI hedefine ulaşmıştır. Bu konuda tebrik etmek gerekir. Alayınızı...... Neyse... Gelelim reklama... Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi, ekranların en içten ve samimi çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk’lü yeni eğlenceli reklam filmini yayınladı. Yemeksepeti Banabi, reklam filminde ”Şımart Beni” sloganını kullanarak firmayı en güzel bir şekilde lanse etmiş. Lâkin her izleyicinin de aynı kanaatte olduğunu düşünmüyorum. Gelelim reklama. -Faiiiiik şımart beni.... -Faiiiiik şımart beni... Her istek anında(!), hemen(!), şipşak(!), beş dakikada besiktaş(!) ışık hızı ile yerine geliyor. Safiye şımarıyor mu? onu bilmem. Lâkin cinler tepemde, sinirlerim ise larc olmuş vaziyette "Sanada... Senin şımarıklığına da diyesim var. Susuyorum. Zira salonda yalnız değilim. Reklâm bu ya, birden zihnimde canlanan o muziplik gene beni bir yerlere götürdü. Sahne 1 - Kemalll şımart beni -Tamamdır Selooo.  -Faiiiik, adalet yürüyüşünde tüm teşkilata söyleyin illerde, ilçelerde ARKADAŞLARI BAYRAKLARLA(!) KARŞILASINLAR... Sahne 2 -Kemaaaaal şımart beni... -Tamamdır Selooo. Emrin olur. -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile kurulan ittifakın eleştirilmesine İzmir'den cevap verdi. Kılıçdaroğlu eleştirilere cevaben, "Sandıkta tüm seçmenlerle ittifak kuruyoruz. Türkiye'yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Beraber Türkiye'yi tekrar kuracağız." dedi. Kemallllll şımart beni... Kemaaaaal şımart beniii. Bir reklam... İki sahne... Ben şablonun, reklamın tamda buna uyduğuna CUK DİYE OTURDUĞUNA İNANIYORUM. Ya siz... Bir reklam. İki sahne... Siz sayın kâri, SAHNELERİ ÇOĞALTABİLİRSİNİZ. Hadi bakalım sıra sizde.  Size kolay gelsin. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN  .
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2020 - Çarşamba

KEMAAAAAL ŞIMART BENİ!!!

KEMAAAAAL ŞIMART BENİ!!!

Bir reklam...
Sinir uçlarıma dokunan reklam...
Diyecekler ki,  "reklamın iyisi kötüsü olmaz" 
Haklılar. 
Bu kadar lakayt bir reklam bende böyle bir ruh oluşturdu ise demek ki yapılan  NOKTA ATIŞI hedefine ulaşmıştır. Bu konuda tebrik etmek gerekir.
Alayınızı......

Neyse...
Gelelim reklama...
Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi, ekranların en içten ve samimi çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk’lü yeni eğlenceli reklam filmini yayınladı.

Yemeksepeti Banabi, reklam filminde ”Şımart Beni” sloganını kullanarak firmayı en güzel bir şekilde lanse etmiş. Lâkin her izleyicinin de aynı kanaatte olduğunu düşünmüyorum.

Gelelim reklama.
-Faiiiiik şımart beni....
-Faiiiiik şımart beni...
Her istek anında(!), hemen(!), şipşak(!), beş dakikada besiktaş(!) ışık hızı ile yerine geliyor. Safiye şımarıyor mu? onu bilmem. Lâkin cinler tepemde, sinirlerim ise larc olmuş vaziyette
"Sanada...
Senin şımarıklığına da diyesim var.
Susuyorum.
Zira salonda yalnız değilim.

Reklâm bu ya, birden zihnimde canlanan o muziplik gene beni bir yerlere götürdü.

Sahne 1
- Kemalll şımart beni
-Tamamdır Selooo. 
-Faiiiik, adalet yürüyüşünde tüm teşkilata söyleyin illerde, ilçelerde ARKADAŞLARI BAYRAKLARLA(!) KARŞILASINLAR...

Sahne 2

-Kemaaaaal şımart beni...
-Tamamdır Selooo. Emrin olur.
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile kurulan ittifakın eleştirilmesine İzmir'den cevap verdi. Kılıçdaroğlu eleştirilere cevaben, "Sandıkta tüm seçmenlerle ittifak kuruyoruz. Türkiye'yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Beraber Türkiye'yi tekrar kuracağız." dedi.

Kemallllll şımart beni...
Kemaaaaal şımart beniii.

Bir reklam...
İki sahne...
Ben şablonun, reklamın tamda buna uyduğuna CUK DİYE OTURDUĞUNA İNANIYORUM.

Ya siz...
Bir reklam.
İki sahne...
Siz sayın kâri,
SAHNELERİ ÇOĞALTABİLİRSİNİZ.
Hadi bakalım sıra sizde. 
Size kolay gelsin.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.