Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YAT YERE , YAT, YAT!!!!!!

YAT YERE , YAT, YAT!!!!!! -Yat yat yat!!! -Yat yat yat!!! -Elleri kaldırın. -Evet beyler elleri göreyim. -Sen pembe gömlekli, ellerini göreyim. -Silahlar nerede? -Ne silahı amirim -Salağa yatma uleeen. -Abi ne salağı, ne silahı? -Hakkınızda ihbar var. -Ahmet her tarafı arayın. -Başüstüne amirim Komutu alan özel tim elemanı adeta bir gergef gibi  işlenen evin odalarına girer, mutfak, tuvalet, bahçe, balkon.  Mutfak dolapları en ince ayrıntılarına kadar didik didik aranır. Tezgah altında dolaplara bakılır. Aman Allah'ım o da ne öyle. -Hanımefendi dışarı dışarı. Ah be ablacım ne işiniz var bu eşkiyaların teröristlerin arasında. -Ne teröristi, ne eşkiyası kardeşim?  -Hâla mı laga luga yahu!!! -Kardeşim burası kıraathane. Biz de kumar oynuyorduk. -Amiriiiiiim. Amirim -Ne bağırıyorsun aslan parçası  -Amirim. -Ne var oğlum, konuşsana. -Amirim, hanımefendi  -Buyrun hanımefendi. -Amirim burası teröristlerin saldırı için kaldıkları yer değil. -Hııı -Burası... -Anlat, anlat bakalım. -Amirim burası bir kıraathane, bizde burada... -Tamamdır, tamam anlaşıldı.  SON DAKİKA Teröristlerin yeni bir bombalı saldırı yapacağı ihbarı alan özel tim kuvvetleri yapmış oldukları baskın sonucunda teröristlerin örgüt evi değil, kumar oynatılan bir kıraathane olduğu anlaşılmıştır.  Baskında her yaştan vatandaşların yanında kadınlarında kıraathanede kumar oynayanların arasında olması dikkat çekti.  Özel tim olay mahallindeki oyun kağıt destelerini, zarları, okey taşlarını topladı. 10 erkek, 5 i kadın ifadeleri alınmak  üzere karakola götürüldü. Kumar oynandığı tespit edilen mekan mühürlendi. Gergin anların yaşandığı olay sonrasında tim komutanı, -Ulen bu asılsız ihbarları yapan ŞEYİNİ ŞEY ETTİKLERİMİ  bi yakalarsam var yaaaa...  Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN  Not: Biraz tebessüm edelim dedik. İnşaallah iyi etmişizdir.
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2020 - Cuma

YAT YERE , YAT, YAT!!!!!!

YAT YERE , YAT, YAT!!!!!!

-Yat yat yat!!!
-Yat yat yat!!!
-Elleri kaldırın.
-Evet beyler elleri göreyim.
-Sen pembe gömlekli, ellerini göreyim.
-Silahlar nerede?
-Ne silahı amirim
-Salağa yatma uleeen.
-Abi ne salağı, ne silahı?
-Hakkınızda ihbar var.
-Ahmet her tarafı arayın.
-Başüstüne amirim

Komutu alan özel tim elemanı adeta bir gergef gibi  işlenen evin odalarına girer, mutfak, tuvalet, bahçe, balkon. 
Mutfak dolapları en ince ayrıntılarına kadar didik didik aranır. Tezgah altında dolaplara bakılır. Aman Allah'ım o da ne öyle.
-Hanımefendi dışarı dışarı. Ah be ablacım ne işiniz var bu eşkiyaların teröristlerin arasında.
-Ne teröristi, ne eşkiyası kardeşim? 
-Hâla mı laga luga yahu!!!
-Kardeşim burası kıraathane. Biz de kumar oynuyorduk.
-Amiriiiiiim. Amirim
-Ne bağırıyorsun aslan parçası 
-Amirim.
-Ne var oğlum, konuşsana.
-Amirim, hanımefendi 
-Buyrun hanımefendi.
-Amirim burası teröristlerin saldırı için kaldıkları yer değil.
-Hııı
-Burası...
-Anlat, anlat bakalım.
-Amirim burası bir kıraathane, bizde burada...
-Tamamdır, tamam anlaşıldı. 

SON DAKİKA

Teröristlerin yeni bir bombalı saldırı yapacağı ihbarı alan özel tim kuvvetleri yapmış oldukları baskın sonucunda teröristlerin örgüt evi değil, kumar oynatılan bir kıraathane olduğu anlaşılmıştır. 

Baskında her yaştan vatandaşların yanında kadınlarında kıraathanede kumar oynayanların arasında olması dikkat çekti. 

Özel tim olay mahallindeki oyun kağıt destelerini, zarları, okey taşlarını topladı. 10 erkek, 5 i kadın ifadeleri alınmak  üzere karakola götürüldü.
Kumar oynandığı tespit edilen mekan mühürlendi.

Gergin anların yaşandığı olay sonrasında tim komutanı,

-Ulen bu asılsız ihbarları yapan ŞEYİNİ ŞEY ETTİKLERİMİ  bi yakalarsam var yaaaa... 

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Not: Biraz tebessüm edelim dedik. İnşaallah iyi etmişizdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.