Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YAŞASIN TBMM... YAŞASIN DEMOKRASİ...

YAŞASIN TBMM...  YAŞASIN DEMOKRASİ... Silahların gölgesinde yargılanma... Cezaları kesilmiş mazlumlar... Emirle, karar veren savcılar.. Yassıada... Yassıada... Acıdır... Zulümdür...  İşkencedir... Gözyaşıdır... Demokrasiye ihanettir. Yassıada... Bir demokrasi ayıbıdır. Geçen hafta usta kalem, gazetecilerin duayenlerinden olan Yavuz DONAT köşesinde: Yassıada'da verilen "Ayıplı...  Yüzkarası" kararların "Yok hükmünde sayılmasını"  önermiş idi. Yavuz DONAT'ın bu önerisi Cumhurbaşkanı ve siyasilerden büyük destek gördü, nazar-ı dikkate alındı. Mecliste yapılan oturumda Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak giren bu zulüm ve darbe mahkemesinin verdiği kararları yok saydı ve tarihin çöplüğüne attı. Elhamdülillah... 12 Eylül İhtilalcilerine verilen büyük cezalardan sonra meclisin almış olduğu bu karar ülkemiz üzerinde darbe ve darbe sevicilere karşı verilen büyük bir ikaz olsa gerek. Oysa hâlâ ihtilallerden ve ihtilalcilerden medet uman bir güruh hâlâ kaos, hâlâ istikrarsızlık, hâlâ sosyal ve ekonomik bir kriz peşindeler. Ne diyelim ki.  Yaşasın TBMM... Yaşasın parlemento.. Yaşasın demokrasi. 60 yıldır demokratların ve demokrasinin üzerindeki  yara ve kara leke cok şükür ADALETLE!!! ortadan kalktı.  Şimdi sırada, o gün ellerindeki tüm sosyal ve ekonomik imkânları zalimce alınan bu mazlumların haklarını İADE ETME ZAMANI.  Onuda sabırla bekliyoruz. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2020 - Perşembe

YAŞASIN TBMM... YAŞASIN DEMOKRASİ...

YAŞASIN TBMM... 
YAŞASIN DEMOKRASİ...

Silahların gölgesinde yargılanma...
Cezaları kesilmiş mazlumlar...
Emirle, karar veren savcılar..
Yassıada...

Yassıada...
Acıdır...
Zulümdür... 
İşkencedir...
Gözyaşıdır...
Demokrasiye ihanettir.

Yassıada...
Bir demokrasi ayıbıdır.
Geçen hafta usta kalem, gazetecilerin duayenlerinden olan Yavuz DONAT köşesinde:

Yassıada'da verilen "Ayıplı... 
Yüzkarası" kararların "Yok hükmünde sayılmasını" 

önermiş idi. Yavuz DONAT'ın bu önerisi Cumhurbaşkanı ve siyasilerden büyük destek gördü, nazar-ı dikkate alındı. Mecliste yapılan oturumda Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak giren bu zulüm ve darbe mahkemesinin verdiği kararları yok saydı ve tarihin çöplüğüne attı.
Elhamdülillah...

12 Eylül İhtilalcilerine verilen büyük cezalardan sonra meclisin almış olduğu bu karar ülkemiz üzerinde darbe ve darbe sevicilere karşı verilen büyük bir ikaz olsa gerek. Oysa hâlâ ihtilallerden ve ihtilalcilerden medet uman bir güruh hâlâ kaos, hâlâ istikrarsızlık, hâlâ sosyal ve ekonomik bir kriz peşindeler.
Ne diyelim ki. 
Yaşasın TBMM...
Yaşasın parlemento..
Yaşasın demokrasi.

60 yıldır demokratların ve demokrasinin üzerindeki  yara ve kara leke cok şükür
ADALETLE!!! ortadan kalktı. 

Şimdi sırada, o gün ellerindeki tüm sosyal ve ekonomik imkânları zalimce alınan bu mazlumların haklarını İADE ETME ZAMANI. 
Onuda sabırla bekliyoruz.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.