Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ADAMA O LAFLARI YEDİRİRLER!!!

ADAMA O LAFLARI YEDİRİRLER!!! -Büyük lokma ye, lâkin büyük laf etme.. -Eğer söyleyecek bir şeyiniz yoksa, hiçbir şey söylemeyin. Ya da... HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2015 tarihinde yaptığı bir konuşmada: ... Yok Fırat'ın diğer yakasına geçemezmiş. Geçecek, Davutoğlu, bak YPG Fırat'ın ötesine geçecek ve sende suyun bu tarafından mal mal bakacaksın" dedi. Aradan geçen tam 5 sene... Koca 1825 gün... Veya 109.500 saat. Bu kadar aritmetiğe de ne var canım değil mi? Benimkide iş mi yâni (!) Neyse... Yıl 2020... Aylardan 24 Haziran Şırnak Uludere'nin karşısındaki Haftanin bölgesinde başlatılan Pençe-Kaplan harekatında terör örgütünün 13 farklı bölgede, aralarında barınma ve üslenme alanlarının da bulunduğu 700'den fazla hedef imha edildi. PKK'nın yayın organına konuşan örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, TSK'nın düzenlediği harekat karşısındaki çaresizliklerini, teröristlere “Beni de öldürebilirler” sözleriyle anlatıyor. Bitti mi? Devaaaam. 25.06.2020 Kuzey Irak'taki Haftanin bölgesinden Şırnak, Uludere, Silopi, Beytüşşebap kırsalına terörist sızmalarını ve hudut komutanlıklarına saldırıların önünü kesmek için başlatılan harekât kapsamında örgütün Haftanin'deki Şeşdara kamp alanı da teröristlerden temizlendi. Örgütün barınma ve üslenme bölgesi olarak kullandığı ve ağır silah mevziileri sığınaklar, sözde kontrol noktaları, kulübelerle hudut üs bölgelerimize yoğun atış yaptıkları alana Türk bayrağı çekildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “PKK’dan 2016 yılında 14 bin 582 telsiz kestirmesi alınıyordu. 2019’da 1122 kestirme alındı. Yılbaşından bugüne kadar da ancak 201 kestirme oldu. Kendi yayın organlarından istedikleri gibi atıp tutsunlar, PKK BUGÜN KORKUSUNDAN TELSİZLE BİLE KONUŞAMIYOR.” dedi. Diğer taraftan, TSK'nın, 40 kilometre genişlikte tampon bölge oluşturduğunu söyleyen Karayılan,  "... Stratejilerini tam açıklamadıkları için ne yapacaklarını bilemiyoruz. Bu harekâtlar geçmiştekilere hiç benzemiyor. Nereyi alırlarsa oraya hemen yol yaparak kendi sistemlerini kurup kalıcı oluyorlar. Bizi bitirecekler" dedi. Biteceksiniz... Girdiğiniz delik neresi ise oraya adrese teslim paketler ile sonunuzu bekleyin. Bu ülkenin insanlarına 40 yıl kan kusturdunuz.. Sosyal... Ekonomik.. Psikolojik... Sosyolojik... Toplumsal tramvalar ile çile çektirdiniz. Evlatları; anasız, babasız, yetim... Ana, babalarıda  evlatsız... Kadınları dul bıraktınız. Şimdi bunun bedelini ödeme zamanı. "... mal mal bakacaksın" dediğiniz dönem bitti.  Keser döndü.  Sap döndü. Şimdi hesap zamanı. İha'lar ve Siha'lar PAKET SERVİSİNDE Bekleyin. Son söz:  BİR GÜN O YİĞİT/LER GELİR,  O LAFLARI ADAMA YEDİRİR/LER  Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2020 - Pazar

ADAMA O LAFLARI YEDİRİRLER!!!

ADAMA O LAFLARI YEDİRİRLER!!!

-Büyük lokma ye, lâkin büyük laf etme..

-Eğer söyleyecek bir şeyiniz yoksa, hiçbir şey söylemeyin.

Ya da...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2015 tarihinde yaptığı bir konuşmada:
...
Yok Fırat'ın diğer yakasına geçemezmiş. Geçecek, Davutoğlu, bak YPG Fırat'ın ötesine geçecek ve sende suyun bu tarafından mal mal bakacaksın" dedi.

Aradan geçen tam 5 sene...
Koca 1825 gün...
Veya 109.500 saat.
Bu kadar aritmetiğe de ne var canım değil mi? Benimkide iş mi yâni (!)

Neyse...
Yıl 2020...
Aylardan 24 Haziran
Şırnak Uludere'nin karşısındaki Haftanin bölgesinde başlatılan Pençe-Kaplan harekatında terör örgütünün 13 farklı bölgede, aralarında barınma ve üslenme alanlarının da bulunduğu 700'den fazla hedef imha edildi. PKK'nın yayın organına konuşan örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, TSK'nın düzenlediği harekat karşısındaki çaresizliklerini, teröristlere “Beni de öldürebilirler” sözleriyle anlatıyor.

Bitti mi?
Devaaaam.
25.06.2020

Kuzey Irak'taki Haftanin bölgesinden Şırnak, Uludere, Silopi, Beytüşşebap kırsalına terörist sızmalarını ve hudut komutanlıklarına saldırıların önünü kesmek için başlatılan harekât kapsamında örgütün Haftanin'deki Şeşdara kamp alanı da teröristlerden temizlendi.
Örgütün barınma ve üslenme bölgesi olarak kullandığı ve ağır silah mevziileri sığınaklar, sözde kontrol noktaları, kulübelerle hudut üs bölgelerimize yoğun atış yaptıkları alana Türk bayrağı çekildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “PKK’dan 2016 yılında 14 bin 582 telsiz kestirmesi alınıyordu. 2019’da 1122 kestirme alındı. Yılbaşından bugüne kadar da ancak 201 kestirme oldu. Kendi yayın organlarından istedikleri gibi atıp tutsunlar, PKK BUGÜN KORKUSUNDAN TELSİZLE BİLE KONUŞAMIYOR.” dedi.

Diğer taraftan, TSK'nın, 40 kilometre genişlikte tampon bölge oluşturduğunu söyleyen Karayılan, 
"...
Stratejilerini tam açıklamadıkları için ne yapacaklarını bilemiyoruz. Bu harekâtlar geçmiştekilere hiç benzemiyor. Nereyi alırlarsa oraya hemen yol yaparak kendi sistemlerini kurup kalıcı oluyorlar. Bizi bitirecekler" dedi.

Biteceksiniz...
Girdiğiniz delik neresi ise oraya adrese teslim paketler ile sonunuzu bekleyin.

Bu ülkenin insanlarına 40 yıl kan kusturdunuz..
Sosyal...
Ekonomik..
Psikolojik...
Sosyolojik...
Toplumsal tramvalar ile çile çektirdiniz.
Evlatları; anasız, babasız, yetim...
Ana, babalarıda  evlatsız...
Kadınları dul bıraktınız.

Şimdi bunun bedelini ödeme zamanı.

"... mal mal bakacaksın" dediğiniz dönem bitti. 
Keser döndü. 
Sap döndü.
Şimdi hesap zamanı.
İha'lar ve Siha'lar PAKET SERVİSİNDE
Bekleyin.

Son söz: 
BİR GÜN O YİĞİT/LER GELİR, 
O LAFLARI ADAMA YEDİRİR/LER 

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.