Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

HAK YERİNİ BULDU. TEŞEKKÜR EDERİZ

HAK YERİNİ BULDU. TEŞEKKÜR EDERİZ  Er yâda geç... Bugün olmaz ise elbet bir gün. Hak... Adalet... En önemliside işi ehil insanlara vermek bir gün mutlaka ama mutlaka oluyor, olacak, olmalı. Bunu niçin yazdın bilader? Elbette bizlerde hakkın, hukukun, adaletin zirvede olduğu bir beldede, en önemliside bayrağımızın altında, yaşadığım ülkemde olmasını istiyoruz. Lâkin öyle haberler duyuyor, okuyor ve izliyoruz ki  PES VALLAHİ, PES... HANİ BU KADARI DA OLMAZ... diyoruz. Bu siteyi takip edenler bu konu hakkında bir makale yazmış idim.  Makalenin başlığı  KURTLARA,  KUZU MU TESLİM EDİLİYOR? idi.  Bu makalede ............. Yavuz Mehmet BULUT’un kurucu ortağı olduğu TADABAN GIDA ve ANADOLU EKSPER GIDA’ya hileli gıda üretiminden dolayı bakanlık tarafından defalarca ceza kesilmiş ve tüm bu cezalara rağmen yapılan hileli gıda üretiminden vazgeçmeyen Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı TAĞŞİŞ listelerinde hep ön sıralarda yer almış bir firmanın ortağı, Tarım Kredi Marketler’in genel müdürü nasıl yapılır? KURTLARA KUZU MU TESLİM EDİLİYOR? ....... demiş idik. Bugün internet sitelerinde, güzel memleketimde, GÜZEL HABERLERİ okumak için şöyle bir tur atarken özlem ile beklediğim(iz) aşağıda okuyacağınız haberi gördüm. Milli Gazete’nin manşetiyle kamuoyunun gündemine taşınan Tarım Kredi Marketler’in “TAHŞİŞLİ ” genel müdürü, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın sahip çıkmasına ve görevde tutmasına rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alındı. ...... Bugün... Er yada geç... Bugün olmaz ise elbet bir gün. Hak... Adalet... Yerini bulur bulmalı bulacaktır dediğimiz ve mutlu huzurlu olmamıza vesile olan o haber işte bu haber. Tarım Kredi Marketlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan TAĞŞİŞLİ genel müdürün yerine Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın eski CEO’su Bayram Ali Yıldırım getirildi. Hak yerini buldu... Yanlıştan... Hatadan.. Emanete sahip çıkmama davranışından geç olunmadan kısa zamanda Rabbimin izni ile dönüldü. Hatadan dönen tüm kurum yetkililerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İşi ehline vererek bir kez daha olması gerekeni yaptınız.  Artık iş ehlinde. Dilek... Temenni... Duamız odur ki: Biran önce kurum, olması gereken yerlere biran önce gelsin. Tıpkı BİM... Tıpkı A10... Migros... Yerel ve ulusal marketler gibi sayıları 9000 binlere çıksın. Çıksın ki: Üreticimizin hakkını koruduğu gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürüne ulaşmasını sağlasın. Kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlara satışa sunulsun. Sayın müdürüm biz bekliyoruz. İŞİN EHLİ bir insan olarak size dua ediyoruz. Hadi Bismillah.. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 09 Haziran 2020 - Salı

HAK YERİNİ BULDU. TEŞEKKÜR EDERİZ

HAK YERİNİ BULDU. TEŞEKKÜR EDERİZ 

Er yâda geç...
Bugün olmaz ise elbet bir gün.
Hak...
Adalet...
En önemliside işi ehil insanlara vermek bir gün mutlaka ama mutlaka oluyor, olacak, olmalı.

Bunu niçin yazdın bilader? Elbette bizlerde hakkın, hukukun, adaletin zirvede olduğu bir beldede, en önemliside bayrağımızın altında, yaşadığım ülkemde olmasını istiyoruz. Lâkin öyle haberler duyuyor, okuyor ve izliyoruz ki 
PES VALLAHİ, PES...
HANİ BU KADARI DA OLMAZ...
diyoruz.

Bu siteyi takip edenler bu konu hakkında bir makale yazmış idim. 
Makalenin başlığı 
KURTLARA,  KUZU MU TESLİM EDİLİYOR? idi. 

Bu makalede
.............
Yavuz Mehmet BULUT’un kurucu ortağı olduğu TADABAN GIDA ve ANADOLU EKSPER GIDA’ya hileli gıda üretiminden dolayı bakanlık tarafından defalarca ceza kesilmiş ve tüm bu cezalara rağmen yapılan hileli gıda üretiminden vazgeçmeyen Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı TAĞŞİŞ listelerinde hep ön sıralarda yer almış bir firmanın ortağı, Tarım Kredi Marketler’in genel müdürü nasıl yapılır?

KURTLARA KUZU MU TESLİM EDİLİYOR?
.......
demiş idik.

Bugün internet sitelerinde, güzel memleketimde, GÜZEL HABERLERİ okumak için şöyle bir tur atarken özlem ile beklediğim(iz) aşağıda okuyacağınız haberi gördüm.

Milli Gazete’nin manşetiyle kamuoyunun gündemine taşınan Tarım Kredi Marketler’in “TAHŞİŞLİ ” genel müdürü, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın sahip çıkmasına ve görevde tutmasına rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alındı.
......
Bugün...
Er yada geç...
Bugün olmaz ise elbet bir gün.
Hak...
Adalet...
Yerini bulur bulmalı bulacaktır dediğimiz ve mutlu huzurlu olmamıza vesile olan o haber işte bu haber.

Tarım Kredi Marketlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan TAĞŞİŞLİ genel müdürün yerine Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın eski CEO’su Bayram Ali Yıldırım getirildi.

Hak yerini buldu...
Yanlıştan...
Hatadan..
Emanete sahip çıkmama davranışından geç olunmadan kısa zamanda Rabbimin izni ile dönüldü.

Hatadan dönen tüm kurum yetkililerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
İşi ehline vererek bir kez daha olması gerekeni yaptınız. 

Artık iş ehlinde.
Dilek...
Temenni...
Duamız odur ki:
Biran önce kurum, olması gereken yerlere biran önce gelsin.

Tıpkı BİM...
Tıpkı A10...
Migros...
Yerel ve ulusal marketler gibi sayıları 9000 binlere çıksın.

Çıksın ki:
Üreticimizin hakkını koruduğu gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürüne ulaşmasını sağlasın. Kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlara satışa sunulsun.

Sayın müdürüm biz bekliyoruz.
İŞİN EHLİ bir insan olarak size dua ediyoruz.
Hadi Bismillah..

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.