Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KUCAKLARINDA OTURURLAR (!)

KUCAKLARINDA OTURURLAR(!) Birkaç gün öncesinde bu sayfada sizinle biraz hasbihal etmiş, bir makalem yayınlanmış idi. Makalenin hemen girişinde ise; .... "Bu memlekette para getirecek en kolay iş, ne? derseniz, bana göre  herhalde Stand-up yani komikliktir derim. Zira malzeme sıkıntısı çekilmeyecek tek iş bu olsa gerek." demiş idim. Yazının devamını sitemizde bulabilirsiniz. Evet, malzeme sıkıntısı çekilmeden bir hokkabaz misali milleti hem güldürecek, hem eğlendirecek, hem bir psikolog gibi rehabilite edip sonrasında da mavileri, kırmızıları, yeşilleri cukka yapıp bir güzel afiyetle götüreceksiniz. Yalan mı? Yalan diyen varsa ilk üçe gireni ZURNA DÜRÜM e götüreceğim Götürmez isem zurna olayım(!) Dün çıkan bir haber.  Eminim siz de okumuşsunuzdur.  Haber, "Adana Ceyhan’da istihdam skandalı! Hani oturacak yer yoktu. CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar göreve geldikten sonraki ilk iş olarak 269 kişiyi işten attı. Bahanesi ise “Masalarda oturacak yer yok” oldu. Ancak CHP'li Başkan'ın maskesi çabuk düştü. Çıkarılan emekçilerin yerine 332 kişi alındı. Ceyhanlılar şimdi şu bilmeceyi çözmeye uğraşıyor. Valla sağa dönüyorum... Sola dönüyorüm... Önüme arkama bakıyorum SOBEE SOBEEEE diyesim geliyorda, diyemiyorum. Gene kafayı kırdı" diyecekler diye ödüm patlıyor. Ortada ucu pis bi değnek var. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali. Hadi karşıya tüküreyim desen acayip rüzgar esiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hadi eskiyi oturacak yer yok diye attın Demiyoruz ya. Farzediniz ki Amenna dedik. Bire gafiller madem bu kadar adamı ATURACAK YER YOK diye işten attınız, o halde daha fazla işçiyi  ne diye işe aldınız. Söyleyin bakalım şimdi, bu adamlar nereye oturacak.  Sayın okurlarımdan özellikle ricamdır ben sorunun cevabı olarak bir tane buldum. O da ( yanlış anlaşılmasın) Cevabım: KUCAKLARINA OTURSUNLAR. Hadi şimdi sıra sizde. Lâkin lütfen belden aşağı (!) olmasın. Nereye oturacaklarını bi yazın. Belki; olmaz ya olursa AYAKTA KALACAK OLAN İŞÇİLER İÇİN bir nebze olsun yardımınız dokunmuş olacak. Hadi bakalım, buyrun hep beraber beyin fırtınasına (!)  Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN. 
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2020 - Cuma

KUCAKLARINDA OTURURLAR (!)

KUCAKLARINDA OTURURLAR(!)

Birkaç gün öncesinde bu sayfada sizinle biraz hasbihal etmiş, bir makalem yayınlanmış idi.
Makalenin hemen girişinde ise;
....
"Bu memlekette para getirecek en kolay iş, ne? derseniz, bana göre  herhalde Stand-up yani komikliktir derim. Zira malzeme sıkıntısı çekilmeyecek tek iş bu olsa gerek."

demiş idim. Yazının devamını sitemizde bulabilirsiniz.

Evet, malzeme sıkıntısı çekilmeden bir hokkabaz misali milleti hem güldürecek, hem eğlendirecek, hem bir psikolog gibi rehabilite edip sonrasında da mavileri, kırmızıları, yeşilleri cukka yapıp bir güzel afiyetle götüreceksiniz.
Yalan mı?
Yalan diyen varsa ilk üçe gireni ZURNA DÜRÜM e götüreceğim Götürmez isem zurna olayım(!)

Dün çıkan bir haber. 
Eminim siz de okumuşsunuzdur. 
Haber,

"Adana Ceyhan’da istihdam skandalı! Hani oturacak yer yoktu. CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar göreve geldikten sonraki ilk iş olarak 269 kişiyi işten attı. Bahanesi ise “Masalarda oturacak yer yok” oldu. Ancak CHP'li Başkan'ın maskesi çabuk düştü. Çıkarılan emekçilerin yerine 332 kişi alındı.
Ceyhanlılar şimdi şu bilmeceyi çözmeye uğraşıyor.

Valla sağa dönüyorum...
Sola dönüyorüm...
Önüme arkama bakıyorum SOBEE SOBEEEE diyesim geliyorda, diyemiyorum.
Gene kafayı kırdı" diyecekler diye ödüm patlıyor.

Ortada ucu pis bi değnek var.
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali. Hadi karşıya tüküreyim desen acayip rüzgar esiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Hadi eskiyi oturacak yer yok diye attın Demiyoruz ya. Farzediniz ki Amenna dedik.
Bire gafiller madem bu kadar adamı ATURACAK YER YOK diye işten attınız, o halde daha fazla işçiyi  ne diye işe aldınız.
Söyleyin bakalım şimdi, bu adamlar nereye oturacak. 

Sayın okurlarımdan özellikle ricamdır ben sorunun cevabı olarak bir tane buldum.
O da ( yanlış anlaşılmasın)
Cevabım:
KUCAKLARINA OTURSUNLAR.

Hadi şimdi sıra sizde.
Lâkin lütfen belden aşağı (!) olmasın.
Nereye oturacaklarını bi yazın. Belki; olmaz ya olursa AYAKTA KALACAK OLAN İŞÇİLER İÇİN bir nebze olsun yardımınız dokunmuş olacak.
Hadi bakalım, buyrun hep beraber beyin fırtınasına (!) 

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.