Rusya yine Kiev’i vurdu!

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2022 - 16:03, Güncelleme: 23.11.2022 - 16:04 872+ kez okundu.
 

Rusya yine Kiev’i vurdu!

Rusya yine Kiev’i vurdu
Rus güçleri, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir altyapı tesisini hedef aldı. Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’in Rus güçleri tarafından bombalandığı ve şehirde siren seslerinin duyulduğu bildirildi. Saldırının ardından Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, kentte bulunan bir altyapı tesisinin vurulduğunu bildirerek, "Başkentin altyapılarından biri vuruldu. Sığınaklarda kalın. Hava alarmı devam edecek" ifadelerini kullandı.
Rusya yine Kiev’i vurdu

Rus güçleri, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir altyapı tesisini hedef aldı.
Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’in Rus güçleri tarafından bombalandığı ve şehirde siren seslerinin duyulduğu bildirildi. Saldırının ardından Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, kentte bulunan bir altyapı tesisinin vurulduğunu bildirerek, "Başkentin altyapılarından biri vuruldu. Sığınaklarda kalın. Hava alarmı devam edecek" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.