Konak’ta açık havada spor keyfi başlıyor

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 24.05.2024 - 15:52, Güncelleme: 24.05.2024 - 15:52 3500 kez okundu.
 

Konak’ta açık havada spor keyfi başlıyor

Herkese açık ücretsiz etkinlik ile Konaklılar pazartesi, çarşamba ve cuma sabahları güne sporla ‘merhaba’ diyecek.
Konak Belediyesi, ilçenin sekiz ayrı noktasında eşzamanlı düzenlenecek Açık Havada Sabah Sporu etkinliğiyle spor keyfini parklara taşıyor.   Konak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte Konaklıların açık havada spor yaparak güne zinde başlaması için spor keyfini parklara taşıyor. İlçenin farklı noktalarındaki parklarda haftanın üç günü yapılacak sabah sporu, hem spor alışkanlığı kazandıracak hem de spor etkinliğine katılanlar güzel havanın tadını çıkaracak. Tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olan Açık Hava Sabah Sporu etkinliğinin ilki 27 Mayıs Pazartesi tarihinde yapılacak. Her pazartesi, çarşamba ve cuma günü gerçekleşecek sabah sporu 8.30’da başlayacak. Etkinlikler Göztepe Denizatı Parkı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıçreis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Dr. Saadettin Yağdıran Parkı, Zeytinlik Tülay Aktaş Parkı ve Karantina Meydanı’nda sporseverlerin katılımıyla eşzamanlı olarak gerçekleşecek. Hatay Pazaryerinde ise semt pazarının kurulmadığı Çarşamba ve Cuma günleri sabah sporu yapılacak. Açık hava sabah sporuna, alanında uzman spor eğitmenleri liderlik edecek. Açık havada spora davet Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıları açık havada spor yapmaya davet ederek, “Hem ortak bir aktivite şansı hem de sağlıklı, aktif bir yaşamın temel bileşenlerinden olan spor etkinliğine alan açan açık hava sabah sporuna Konaklı komşularımızı bekliyoruz” dedi.
Herkese açık ücretsiz etkinlik ile Konaklılar pazartesi, çarşamba ve cuma sabahları güne sporla ‘merhaba’ diyecek.

Konak Belediyesi, ilçenin sekiz ayrı noktasında eşzamanlı düzenlenecek Açık Havada Sabah Sporu etkinliğiyle spor keyfini parklara taşıyor.

 

Konak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte Konaklıların açık havada spor yaparak güne zinde başlaması için spor keyfini parklara taşıyor. İlçenin farklı noktalarındaki parklarda haftanın üç günü yapılacak sabah sporu, hem spor alışkanlığı kazandıracak hem de spor etkinliğine katılanlar güzel havanın tadını çıkaracak. Tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olan Açık Hava Sabah Sporu etkinliğinin ilki 27 Mayıs Pazartesi tarihinde yapılacak. Her pazartesi, çarşamba ve cuma günü gerçekleşecek sabah sporu 8.30’da başlayacak. Etkinlikler Göztepe Denizatı Parkı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıçreis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Dr. Saadettin Yağdıran Parkı, Zeytinlik Tülay Aktaş Parkı ve Karantina Meydanı’nda sporseverlerin katılımıyla eşzamanlı olarak gerçekleşecek. Hatay Pazaryerinde ise semt pazarının kurulmadığı Çarşamba ve Cuma günleri sabah sporu yapılacak. Açık hava sabah sporuna, alanında uzman spor eğitmenleri liderlik edecek.

Açık havada spora davet
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıları açık havada spor yapmaya davet ederek, “Hem ortak bir aktivite şansı hem de sağlıklı, aktif bir yaşamın temel bileşenlerinden olan spor etkinliğine alan açan açık hava sabah sporuna Konaklı komşularımızı bekliyoruz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.