Çiğli'deki Hazine Arazisine Moloz Dökülüp Yakılıyor mu ?

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 23.05.2024 - 14:03, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:27 1791 kez okundu.
 

Çiğli'deki Hazine Arazisine Moloz Dökülüp Yakılıyor mu ?

Atatürk Mahallesi’nde Hazine Arazisine Kaçak Moloz ve Atık Dökümü Tepki Çekiyor.
İzmir’in Çiğli ilçesi, Atatürk Mahallesi 8809/12 Sokak’ta bulunan bir Hazine arazisine kaçak moloz ve çeşitli atıkların dökülüp yakılması mahalle sakinlerinin tepkisine yol açıyor. Yolun başında "Moloz Dökmek Yasaktır" levhası bulunmasına rağmen, Çiğli Belediyesi’nin sokaklardan topladığı ve inşaatlardan çıkan molozları bu araziye döküp yaktığı iddia ediliyor. Molozlar ve Atıklar Çevreyi Kirletiyor Mahalle sakinleri, boş arazide biriken moloz ve atıkların çevreye ciddi zarar verdiğini belirterek yetkililerden acil çözüm bekliyor. Vatandaşlar, molozların dökülüp yakılması sonucu ortaya çıkan kötü koku ve dumanın sağlıklarını tehdit ettiğini dile getiriyor. Belge ve Şikayetler Yetkililere İletildi Olay yerinden fotoğraf ve videolar çekerek durumu belgeleyen mahalle sakinleri, Çiğli Belediyesi’ne ve İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikayette bulunacaklarını dilengetirdi.  Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla da durumun yetkililere ileteceklerini ifade ettiler  Videoda ise Çiğli belediyesi üzerinde yazili  aracın belediye personelinin artıkları döktüğü görülüyor  Vatandaşlar Çözüm Bekliyor Atatürk Mahallesi sakinleri, Hazine arazisine yapılan bu çevre kirliliğine karşı yetkililerin acil önlem almasını istiyor. Mahalle sakinleri, çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu durumun bir an önce sona erdirilmesini ve sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor. Belediyeden Açıklama Bekleniyor Çiğli Belediyesi yetkililerinin konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığı öğrenildi. Vatandaşlar, belediyeden konuya ilişkin detaylı bir açıklama yaparak sorunun çözümü için adım atmasını bekliyor.
Atatürk Mahallesi’nde Hazine Arazisine Kaçak Moloz ve Atık Dökümü Tepki Çekiyor.

İzmir’in Çiğli ilçesi, Atatürk Mahallesi 8809/12 Sokak’ta bulunan bir Hazine arazisine kaçak moloz ve çeşitli atıkların dökülüp yakılması mahalle sakinlerinin tepkisine yol açıyor. Yolun başında "Moloz Dökmek Yasaktır" levhası bulunmasına rağmen, Çiğli Belediyesi’nin sokaklardan topladığı ve inşaatlardan çıkan molozları bu araziye döküp yaktığı iddia ediliyor.

Molozlar ve Atıklar Çevreyi Kirletiyor

Mahalle sakinleri, boş arazide biriken moloz ve atıkların çevreye ciddi zarar verdiğini belirterek yetkililerden acil çözüm bekliyor. Vatandaşlar, molozların dökülüp yakılması sonucu ortaya çıkan kötü koku ve dumanın sağlıklarını tehdit ettiğini dile getiriyor.

Belge ve Şikayetler Yetkililere İletildi

Olay yerinden fotoğraf ve videolar çekerek durumu belgeleyen mahalle sakinleri, Çiğli Belediyesi’ne ve İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikayette bulunacaklarını dilengetirdi.
 Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla da durumun yetkililere ileteceklerini ifade ettiler 
Videoda ise Çiğli belediyesi üzerinde yazili  aracın belediye personelinin artıkları döktüğü görülüyor 

Vatandaşlar Çözüm Bekliyor

Atatürk Mahallesi sakinleri, Hazine arazisine yapılan bu çevre kirliliğine karşı yetkililerin acil önlem almasını istiyor. Mahalle sakinleri, çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu durumun bir an önce sona erdirilmesini ve sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor.

Belediyeden Açıklama Bekleniyor

Çiğli Belediyesi yetkililerinin konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığı öğrenildi. Vatandaşlar, belediyeden konuya ilişkin detaylı bir açıklama yaparak sorunun çözümü için adım atmasını bekliyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.