Sancak Muhafızları Mossad'a ayar çekti

BİLİM /TEKNOLOJİ 05.04.2024 - 18:20, Güncelleme: 05.04.2024 - 22:36 2926 kez okundu.
 

Sancak Muhafızları Mossad'a ayar çekti

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları Uluslararası İstihbarat Servisi Mossad'a Özel bir operasyon Gerçekleştirdi.
03.04.2023 Tarihin'de Uluslararası WhatsApp 'ın dünya Genelinde Çökmesine sebeb olan  "Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları" MOSSAD 'ın Radarın'da idi . Ekipleri ile birlikte ; Acil Kod uyarısı ile tüm faaliyet alanlarını Mossad a karşı çeviren Sancak Muhafızları Müdahele ederek , Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Sınırları içinde İsrail'in istihbarat servisi MOSSAD 'a önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Sancak Muhafızları operasyon sonrası verdigi mesaj da daha başka bilgilere de haiz olgunu ima etti. Sancak Muhafızları; Yabancı istihbarat servislerine peşkeş çekmeye Kimse',nin Gücü YETMEZ . . ! Ayrıca, ülkemizi İç karışıklığa sürükleyici Hamleler'de bulunan Küreselci aparat'lara'da bir iki Kelâm edelim ; Aldığınız nefesi , oturduğunuz mekanları, gittiğiniz Kiliseler'deki toplantıları Adım adım sizleri izleyen BİRİLERİ VAR .! Dedi  Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada adından sıklıkla söz ettiren Sancak muhafızları bu günkü paylaşımında yeni bir operasyonun sinyalini verdi . DÜNYA ŞAŞKIN . . .  Dün Gece Neler oldu . . .  Kürsel Çapta Dünkü WhatsApp Erişiminin Kesilmesi SANCAK MUHAFIZLARI 'nın Uluslararası İstihbarat Servisi MOSSAD 'ın Serverları 'na yaptığı Siber saldırı sonucu  bilgilendirme yayınladı SANCAK MUHAFIZLARI Siber saldırı sonucu bilmeniz gerekenler; Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları olarak Uluslararası platformlar'da DEVLETİMİZİ,   Yabancı istihbarat servislerine peşkeş çekmeye Kimse',nin Gücü YETMEZ . . ! Ayrıca, ülkemizi İç karışıklığa sürükleyici Hamleler'de bulunan Küreselci aparat'lara'da bir iki Kelâm edelim ; Aldığınız nefesi , oturduğunuz mekanları, gittiğiniz Kiliseler deki Toplantıları Adım adım sizleri izleyen BİRİLERİ VAR . TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN ŞEREF VE HAYSİYETİNİ HERŞEYİN VE HERKESİN ÜZERİNDE TUTARIZ. .  DEVLETMİZİN YANINDA, MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ. . . !
Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları Uluslararası İstihbarat Servisi Mossad'a Özel bir operasyon Gerçekleştirdi.

03.04.2023 Tarihin'de Uluslararası WhatsApp 'ın dünya Genelinde Çökmesine sebeb olan  " Hacker Grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları" MOSSAD 'ın Radarın'da idi .
Ekipleri ile birlikte ; Acil Kod uyarısı ile tüm faaliyet alanlarını Mossad a karşı çeviren Sancak Muhafızları Müdahele ederek , Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Sınırları içinde İsrail'in istihbarat servisi MOSSAD 'a önemli bir operasyon gerçekleştirdi.


Sancak Muhafızları operasyon sonrası verdigi mesaj da daha başka bilgilere de haiz olgunu ima etti.
Sancak Muhafızları;
Yabancı istihbarat servislerine peşkeş çekmeye Kimse',nin Gücü YETMEZ . . !
Ayrıca, ülkemizi İç karışıklığa sürükleyici Hamleler'de bulunan Küreselci aparat'lara'da bir iki Kelâm edelim ;
Aldığınız nefesi , oturduğunuz mekanları, gittiğiniz Kiliseler'deki toplantıları Adım adım sizleri izleyen BİRİLERİ VAR .! Dedi 
Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada adından sıklıkla söz ettiren Sancak muhafızları bu günkü paylaşımında yeni bir operasyonun sinyalini verdi .

DÜNYA ŞAŞKIN . . . 

Dün Gece Neler oldu . . . 

Kürsel Çapta Dünkü WhatsApp Erişiminin Kesilmesi SANCAK MUHAFIZLARI 'nın Uluslararası İstihbarat Servisi MOSSAD 'ın Serverları 'na yaptığı Siber saldırı sonucu  bilgilendirme yayınladı

SANCAK MUHAFIZLARI Siber saldırı sonucu bilmeniz gerekenler;

Hacker Grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları olarak Uluslararası platformlar'da DEVLETİMİZİ, 

 Yabancı istihbarat servislerine peşkeş çekmeye Kimse',nin Gücü YETMEZ . . !

Ayrıca, ülkemizi İç karışıklığa sürükleyici Hamleler'de bulunan Küreselci aparat'lara'da bir iki Kelâm edelim ;

Aldığınız nefesi , oturduğunuz mekanları, gittiğiniz Kiliseler deki Toplantıları Adım adım sizleri izleyen BİRİLERİ VAR .

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN ŞEREF VE HAYSİYETİNİ HERŞEYİN VE HERKESİN ÜZERİNDE TUTARIZ. . 

DEVLETMİZİN YANINDA, MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ. . . !

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.