Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

Türk İş cisine Bayram hediyesi!!!

Türk iş Başkanı Atalay’ın,Hükümet teklifini neden kabul ettiği açık kalan mikrofonla ortaya çıktı. Peki şimdi ne olacak, söyleyeyim ben, Türk iş den menfaatleri olanlar bu konuyu kendilerine çevirecekler, zaten bir kaç gün sonra Türk iş'e laf söyleyenler, verilen zamdan memnun olmayanlar fetöcü veya hain ilan edilecekler konuda burada kapanacak.  Grev resti ve eylem kararına rağmen Türk-iş Genel Başkanı Atalay, hükümetin sunmuş olduğu teklifi kabul etmesinin, Türk işçisi ile alay geçmek olduğu gerçeğini konuşan dahi kalmayacak bir kaç gün sonra.  Bunu neden söylüyorum biliyormusunuz? 696 khk ile belediye iktisadi kuruluşlarını benimseyen ve kadro konusunda onların belediye iktisadi teşekküllerinde kalmasını uygun gören hak iş Konfederasyonu yürüme eylemleri ile işçinin gözlerini boyarken, onların sendikasına baglı işçi temsilcileri dahi ses çıkartmadı, utanmadı...  Yürüyüş ile işçisinin yanında olduğu izlenimi verirken, bir işçi temsilcisi dahi, bu işçileri kadroya aldırmış olsaydık hiç bir belediye başkanı  işçiyi çıkartamazdı, bizde yürüyüş yapmak zorunda kalmazdık diyemedi, hırsızın hiç mi suçu yok diyecek olursanız var tabi, ama sen kapıyı açık bırak, paraları, zinetleri açıkta bırak sonra benim param çalındı diye eylem yap...  Sen bu işçiyi kadroya aldırmış olsaydın işçinin gözünü boyamak için alevera dalaveraya gerek kalmıyacaktı...  Unutuldu mu....?  Unutuldu...  Şimdi Türk iş de bu emek hırsızlığını, kendi dilinde anlatacak, hatta kendini haklı gösterecek ve bizim işçi kardeşlerimiz de zamanla bunu da unutacak. Sözün kısası şu  "Uzarsa işi karıştırıcaz,en azından kapattım böyle"  Binlerce lira maaş alan,aidatlarla lüks içinde yaşayan sendika bürokratlarının, 200 bin kamu emekçisine ihaneti bu aslında  Bu ülkede yüzbinlerce işçiyi temsil eden sendikanın başkanının, bakan ile yaptığı konuşmasına bakın idrak edin.  İşçiler şunu iyi bilin ve artık boşu boşuna ağlamayın, bir olarak davranmadıkça bu asalak sürüsüne maruz kalmaya devam edeceksiniz. Vesselam Abdülvahit KOÇ 
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2019 - Çarşamba

Türk İş cisine Bayram hediyesi!!!


Türk iş Başkanı Atalay’ın,Hükümet teklifini neden kabul ettiği açık kalan mikrofonla ortaya çıktı.
Peki şimdi ne olacak, söyleyeyim ben, Türk iş den menfaatleri olanlar bu konuyu kendilerine çevirecekler, zaten bir kaç gün sonra Türk iş'e laf söyleyenler, verilen zamdan memnun olmayanlar fetöcü veya hain ilan edilecekler konuda burada kapanacak. 

Grev resti ve eylem kararına rağmen Türk-iş Genel Başkanı Atalay, hükümetin sunmuş olduğu teklifi kabul etmesinin, Türk işçisi ile alay geçmek olduğu gerçeğini konuşan dahi kalmayacak bir kaç gün sonra. 


Bunu neden söylüyorum biliyormusunuz?


696 khk ile belediye iktisadi kuruluşlarını benimseyen ve kadro konusunda onların belediye iktisadi teşekküllerinde kalmasını uygun gören hak iş Konfederasyonu yürüme eylemleri ile işçinin gözlerini boyarken, onların sendikasına baglı işçi temsilcileri dahi ses çıkartmadı, utanmadı... 


Yürüyüş ile işçisinin yanında olduğu izlenimi verirken, bir işçi temsilcisi dahi, bu işçileri kadroya aldırmış olsaydık hiç bir belediye başkanı  işçiyi çıkartamazdı, bizde yürüyüş yapmak zorunda kalmazdık diyemedi, hırsızın hiç mi suçu yok diyecek olursanız var tabi, ama sen kapıyı açık bırak, paraları, zinetleri açıkta bırak sonra benim param çalındı diye eylem yap... 


Sen bu işçiyi kadroya aldırmış olsaydın işçinin gözünü boyamak için alevera dalaveraya gerek kalmıyacaktı... 

Unutuldu mu....? 

Unutuldu... 


Şimdi Türk iş de bu emek hırsızlığını, kendi dilinde anlatacak, hatta kendini haklı gösterecek ve bizim işçi kardeşlerimiz de zamanla bunu da unutacak.


Sözün kısası şu 
"Uzarsa işi karıştırıcaz,en azından kapattım böyle"  Binlerce lira maaş alan,aidatlarla lüks içinde yaşayan sendika bürokratlarının, 200 bin kamu emekçisine ihaneti bu aslında 

Bu ülkede yüzbinlerce işçiyi temsil eden sendikanın başkanının, bakan ile yaptığı konuşmasına bakın idrak edin. 

İşçiler şunu iyi bilin ve artık boşu boşuna ağlamayın, bir olarak davranmadıkça bu asalak sürüsüne maruz kalmaya devam edeceksiniz.

Vesselam Abdülvahit KOÇ 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.