Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

Sema MARAŞLI'nın tespitleri bir bir çıkıyor mu ?

Kehanet değil tabi ama Sema hanımın tesbitleri şaşırtıcı bir şekilde çıkmaya devam ediyor ,Aile ve kadın üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen ,yazılarını sitemiz Habergündemim de de yayınladığımız yazar Sema MARAŞLI'nın yıllar önce yaptığı tespitlerin bir bir çıkması sadece beni değil tüm ülkeyi şaşırttı .Korkusuzca doğruları haykırması ile gönüllerde yer eden bu kardeşimiz için gecen haftalarda yazarımız ve habergündemim yayın Müdürü Hatice Eylem hanımda "Sema Maraşlı'nın Ahrar olduğuna ben şahidim" Başlıklı güzel bir yazı kaleme almıştı Yazıyı okumak için tıklayınız  Yıllar önce kendisine ait web sitesinde kaleme aldığı yazısında, “AK Parti'nin sonu belli oldu. AK Parti'yi feminist kadınlar bitirecekler.demişti ,hatta öyle bir iddia ortaya atmıştı ki muhafazakar kesimin feministlerinin bu iddiayı gerçekleştirecek olduğunu "Feminist kadınlar dediysem zannetmeyin laik kesimin kadınlarını kastediyorum. Hayır, onların gücü yetmez” sözü ile ima etmişti. Maraşlı, sosyal medya ve tv reklamları ile “Erkek cinsinin hayvanlar kadar olmadığını ve hayvanlardan çok şey öğrenmesi gerektiği mesajını veren bazı derneklere sitem etmiş " Çiftleşme öncesi dişiye kur yapan ayıyı erkeklere örnek diye göstermişler. Nasıl örnek alınacaksa… Şiddeti gerçekten bitirmek isteyen ayıları örnek göstermez, tam aksi karısına sevgi, şefkat ile davranan erkeklerin örnek olduğu güzel olumlu sevecen videolar çeker, mutlu çiftleri örnek gösterir” ifadelerini kullanmıştı. Maraşlı, “Ülkemizde kadına şiddet geçmiş yıllarda çok azken son yıllarda hızla artığını ve böyle devam ederse dahada artacağını yıllar önceden fark etmiş , "kadına şiddeti gündemde tutarak şiddeti artırmayı başardılar. Bu işten kimin menfaati var. Elbette Batı ülkelerinin. Özellikle İslam ülkelerindeki feminist derneklere Avrupa fonları büyük paralar akıtıyorlar. Bizde çıkan şiddet haberleri Batı ülkelerinde yayınlanıyor ve onların halkı bizim ülkemizde her gün sokaklarda tavuk boğazlanır gibi kadın öldürüldüğüne inandırılıyor” demişti Son yıllarda artan şiddet olaylarıda Maraşlı’nın bu tesbitlerini doğrulamış oldu  Maraşlı son yazısı ile yine ülke gündemine boba gibi düştü  Başörtü Mücahideliğinden Erkek Düşmanlığına başlıklı yazısı tıklanma rekoru kırıyor  Yazıyı okumak çin TIKLA yın  Kendisini bende Ahrar olduğu için ve söylenemeyen haksızlıkları ve adaletsizliği haykırdığı için ,en önemlisi de ehli sünnet ve kurana ittibaya davet ediiği için tebrik ediyorum. Rabbim muvaffakiyetler nasip etsin 
Ekleme Tarihi: 16 Aralık 2019 - Pazartesi

Sema MARAŞLI'nın tespitleri bir bir çıkıyor mu ?

Kehanet değil tabi ama Sema hanımın tesbitleri şaşırtıcı bir şekilde çıkmaya devam ediyor ,Aile ve kadın üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen ,yazılarını sitemiz Habergündemim de de yayınladığımız yazar Sema MARAŞLI'nın yıllar önce yaptığı tespitlerin bir bir çıkması sadece beni değil tüm ülkeyi şaşırttı .Korkusuzca doğruları haykırması ile gönüllerde yer eden bu kardeşimiz için gecen haftalarda yazarımız ve habergündemim yayın Müdürü Hatice Eylem hanımda "Sema Maraşlı'nın Ahrar olduğuna ben şahidim" Başlıklı güzel bir yazı kaleme almıştı

Yazıyı okumak için tıklayınız 

Yıllar önce kendisine ait web sitesinde kaleme aldığı yazısında, “AK Parti'nin sonu belli oldu. AK Parti'yi feminist kadınlar bitirecekler.demişti ,hatta öyle bir iddia ortaya atmıştı ki muhafazakar kesimin feministlerinin bu iddiayı gerçekleştirecek olduğunu "Feminist kadınlar dediysem zannetmeyin laik kesimin kadınlarını kastediyorum. Hayır, onların gücü yetmez” sözü ile ima etmişti.

Maraşlı, sosyal medya ve tv reklamları ile “Erkek cinsinin hayvanlar kadar olmadığını ve hayvanlardan çok şey öğrenmesi gerektiği mesajını veren bazı derneklere sitem etmiş " Çiftleşme öncesi dişiye kur yapan ayıyı erkeklere örnek diye göstermişler. Nasıl örnek alınacaksa… Şiddeti gerçekten bitirmek isteyen ayıları örnek göstermez, tam aksi karısına sevgi, şefkat ile davranan erkeklerin örnek olduğu güzel olumlu sevecen videolar çeker, mutlu çiftleri örnek gösterir” ifadelerini kullanmıştı.

Maraşlı, “Ülkemizde kadına şiddet geçmiş yıllarda çok azken son yıllarda hızla artığını ve böyle devam ederse dahada artacağını yıllar önceden fark etmiş , "kadına şiddeti gündemde tutarak şiddeti artırmayı başardılar. Bu işten kimin menfaati var. Elbette Batı ülkelerinin. Özellikle İslam ülkelerindeki feminist derneklere Avrupa fonları büyük paralar akıtıyorlar. Bizde çıkan şiddet haberleri Batı ülkelerinde yayınlanıyor ve onların halkı bizim ülkemizde her gün sokaklarda tavuk boğazlanır gibi kadın öldürüldüğüne inandırılıyor” demişti

Son yıllarda artan şiddet olaylarıda Maraşlı’nın bu tesbitlerini doğrulamış oldu 

Maraşlı son yazısı ile yine ülke gündemine boba gibi düştü 

Başörtü Mücahideliğinden Erkek Düşmanlığına başlıklı yazısı tıklanma rekoru kırıyor 

Yazıyı okumak çin TIKLA yın 

Kendisini bende Ahrar olduğu için ve söylenemeyen haksızlıkları ve adaletsizliği haykırdığı için ,en önemlisi de ehli sünnet ve kurana ittibaya davet ediiği için tebrik ediyorum.

Rabbim muvaffakiyetler nasip etsin 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.