Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

Perinçek iyice cıvıttı

Kısa zaman önce şarkıcı Gülşen isimli biri, bir konserinde kendi arkadaşı olduğunu söylediği bir kişiye imam hatipleri küçük düşürücü bir söz ile alay etmiş ve 4 gün sonra savcılarımız hemen olaya müdahale edip kendisi tutuklanmıştı. Birkaç gün öncede Cumhurbaşkanının başkanlık ettiği cumhur ittifakına yakınlığıyla bilinen vatan partisi genel başkanı Doğu Perinçek ise partisinin çalışmaları ile alemlere rahmet olarak gönderildiği apaçık Kur'an-ı Kerim'de Hz. Allah tarafından bildirilen Hz. Muhammed s.a.v ile yarıştığı iması ile peygamberi geçtiğini ifade eden saygısızca bir konuşma yapmıştır. Müslüman olduklarını iddia eden birçok kişinin buna sessiz kalması anlaşılmamada, en azından hayatta iken şimdilik sahibi olduğum Yeni nesil habercilik grubu ve medyaları olarak sessiz kalmayı uygun bulmadım. Bu saygısızlığı ŞİDDETLE kınıyorum Gülşen adlı şarkıcı neden ve niçin tutuklandı ise, aynı şekilde aman şuna yakın aman buna yakın demeden ve adaletten taviz vermeden daha açıkçası korkmadan bu saygısızlığa da aynı şekilde tepki verilmesini bekliyorum. Şu ana kadar da kendisine bir soruşturma açılmamasını da vicdanlarımızda üzüntü ile karşıladığımızı bildiriyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır (hadisi şerif) Abdül Vahit Koç Yeni nesil habercilik Grup Medya        
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2022 - Perşembe

Perinçek iyice cıvıttı

Kısa zaman önce şarkıcı Gülşen isimli biri, bir konserinde kendi arkadaşı olduğunu söylediği bir kişiye imam hatipleri küçük düşürücü bir söz ile alay etmiş ve 4 gün sonra savcılarımız hemen olaya müdahale edip kendisi tutuklanmıştı.

Birkaç gün öncede Cumhurbaşkanının başkanlık ettiği cumhur ittifakına yakınlığıyla bilinen vatan partisi genel başkanı Doğu Perinçek ise partisinin çalışmaları ile alemlere rahmet olarak gönderildiği apaçık Kur'an-ı Kerim'de Hz. Allah tarafından bildirilen Hz. Muhammed s.a.v ile yarıştığı iması ile peygamberi geçtiğini ifade eden saygısızca bir konuşma yapmıştır.

Müslüman olduklarını iddia eden birçok kişinin buna sessiz kalması anlaşılmamada, en azından hayatta iken şimdilik sahibi olduğum Yeni nesil habercilik grubu ve medyaları olarak sessiz kalmayı uygun bulmadım.

Bu saygısızlığı ŞİDDETLE kınıyorum

Gülşen adlı şarkıcı neden ve niçin tutuklandı ise, aynı şekilde aman şuna yakın aman buna yakın demeden ve adaletten taviz vermeden daha açıkçası korkmadan bu saygısızlığa da aynı şekilde tepki verilmesini bekliyorum.

Şu ana kadar da kendisine bir soruşturma açılmamasını da vicdanlarımızda üzüntü ile karşıladığımızı bildiriyorum.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır (hadisi şerif)

Abdül Vahit Koç

Yeni nesil habercilik

Grup Medya

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.