Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

HERKESİN İÇİNDE BİR ŞERİAT YATAR

Yıllar önce söylemiştim bir sohbetimde "her insanın içinde şeriat yatar" diye bazıları kızmış karşı çıkmıştı,şimdi tekrar söylüyorum iddia ediyorum hemde Vicdanen bir düşünün !!! başımıza gelmedi hz Allah cc de getirmesin ama şimdi küçücük bir çocuğa tecavüz edildi haberi yayınlandı sadece düşünün, bu evladımızı düşünün ,bu evladın kendi kızınız olduğunu düşünün yeter !!! Veya başka bir haber, yıllarca çalıştınız yemediniz içmediniz bi dolandırıcı sizi kandırdı ve herşey bitti bunu haberlerde değil yaşadığınızı düşünün Daha bitmedi Düşünün evladımız kayboldu günler sonra başının taşla ezilerek öldürüldüğünü düşünün!!! Sizin öpmeye kıymadığınız evladınızı düşünün otobüste baba ocağına gelirken tecavüz edilip canlı canlı yakıldığını düşünün !!! Peki şimdi ;Bunları sizin evladınıza yapanı cezalandırmak için size sorsalar bu suçların cezasını ceza kanuna mı yoksa şer'i hukuka göre mi verelim ? deseler siz evladınızı canlı canlı yakanı,başına çekiç vuranı,kundakta bebek denilecek yaşta acı içinde tecavüz edeni veya başını taşla ezeni veya yemeyip içmeyip çoluğunuzun nafakasından biriktirdiğinizi çalanın yirmi yıl yatmasını devletin onu beslemesini mi istersiniz yoksa şer an hükmünü mü ? Kendinizi kandırmayın bu sizin en sevdiklerinize yapılsa siz ortalığı yıkarsınız Kim kızarsa kızsın ülkemde bazı suçların cezası şer'i hukuka göre verilmeli Abdulvahit Koç Vesselam (@abdulvahitkoc)   https://twitter.com/abdulvahitkoc?s=08 A.H.E.V.İ
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2017 - Çarşamba

HERKESİN İÇİNDE BİR ŞERİAT YATAR

Yıllar önce söylemiştim bir sohbetimde "her insanın içinde şeriat yatar" diye bazıları kızmış karşı çıkmıştı,şimdi tekrar söylüyorum iddia ediyorum hemde

Vicdanen bir düşünün !!! başımıza gelmedi hz Allah cc de getirmesin ama şimdi küçücük bir çocuğa tecavüz edildi haberi yayınlandı sadece düşünün, bu evladımızı düşünün ,bu evladın kendi kızınız olduğunu düşünün yeter !!!

Veya başka bir haber, yıllarca çalıştınız yemediniz içmediniz bi dolandırıcı sizi kandırdı ve herşey bitti bunu haberlerde değil yaşadığınızı düşünün

Daha bitmedi Düşünün evladımız kayboldu günler sonra başının taşla ezilerek öldürüldüğünü düşünün!!!

Sizin öpmeye kıymadığınız evladınızı düşünün otobüste baba ocağına gelirken tecavüz edilip canlı canlı yakıldığını düşünün !!!

Peki şimdi ;Bunları sizin evladınıza yapanı cezalandırmak için size sorsalar bu suçların cezasını ceza kanuna mı yoksa şer'i hukuka göre mi verelim ? deseler siz evladınızı canlı canlı yakanı,başına çekiç vuranı,kundakta bebek denilecek yaşta acı içinde tecavüz edeni veya başını taşla ezeni veya yemeyip içmeyip çoluğunuzun nafakasından biriktirdiğinizi çalanın yirmi yıl yatmasını devletin onu beslemesini mi istersiniz yoksa şer an hükmünü mü ?

Kendinizi kandırmayın bu sizin en sevdiklerinize yapılsa siz ortalığı yıkarsınız

Kim kızarsa kızsın ülkemde bazı suçların cezası şer'i hukuka göre verilmeli

Abdulvahit Koç

Vesselam

(@abdulvahitkoc)  
https://twitter.com/abdulvahitkoc?s=08

A.H.E.V.İ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.