Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

HER ŞEY OYUN MUYDU !!!? KONTROLLÜ DARBE Mİ !!!?

Bir milletin gelecegini ,bir milletin özgürlüğünü elinden almak pahasına hersey bir oyundu öylemi ? Onlarca vadandaşımızın kanları kurumadan daha, herşey bir oyundu demiştiniz değil mi? Şaşırıyorum artık Bu düşmanlık ,bence kişiye veya kişilere değil, bu millet,devlet düşmanlığı olabilir ancak,bu millet asla esaret altında yaşamadı,yaşayamaz da, ama bundan bir kaç ay önce diktatör dediğiniz, ayakları üzerinde kaldı diye ,şuan esaret altında değiliz,bu ağır geliyor değil mi ? onun için saldırmak gerek ,peki nasıl olacak bu, yok kafa kestiler, yok şöyle yaptılar ,yok böyle yaptılar,hepsi fiyasko çıkınca herşey bir kurgu oldu ,kontrollu darbe oldu öylemi ? Bazen zamane gençlerinin sözleri hoşuma gidiyor,dün bir genc, hocam bu yaşananlara tiyatro diyenler oldu,bunlar ne yiyiyor anlayamadım dedi ,ilk anda bende şaşırdım ama doğru söylemişti gerçekten, bir çocuk bile bunun farkında iken bunlar ne yiyip ne içiyorlar anlamış değilim Füzeler bombalar havada uçusacak, ölüm Cumhurbaşkanımızın ensesinde olacak ,ama hersey oyun öylemi ? Siz oyun olsun diye tankın önüne atlarmısınız ? Veya siz oyun olsun diye kurşun önünde dimdik durur musunuz ? gerçi vatan uğruna yapmayan oturup ekran karşısında izleyen oyun için yapabilirmi ? Peki siz bir oyun uğruna herşeyinizi kaybedermisiniz, ? bu caniler bir oyun uğruna bunu nasıl yaparlar,veya şöylemi düşünelim istiyorsunuz Cumhurbaşkanımız oyun kurdu dediki siz bunları yapın ben sizi içeri alırım hayatınızı karartırım öylemi ? Söyleyecek çok sözüm var ama tutuyorum kendimi....... Hic ayırt etmeden Bu vatan uğruna ,demokrasi uğruna ,özgürlük uğruna, Şehadet şerbeti içen vatan evlatlarına Hz Allah cc den rahmet diliyorum Şehitlerimin de kanına dokunan cümleleri kuranları da Hz Allah a havale ediyorum Abdulvahit Koç Vesselam (@abdulvahitkoc)   https://twitter.com/abdulvahitkoc?s=08 A.H.E.V.İ
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2017 - Salı

HER ŞEY OYUN MUYDU !!!? KONTROLLÜ DARBE Mİ !!!?

Bir milletin gelecegini ,bir milletin özgürlüğünü elinden almak pahasına hersey bir oyundu öylemi ?

Onlarca vadandaşımızın kanları kurumadan daha, herşey bir oyundu demiştiniz değil mi?

Şaşırıyorum artık

Bu düşmanlık ,bence kişiye veya kişilere değil, bu millet,devlet düşmanlığı olabilir ancak,bu millet asla esaret altında yaşamadı,yaşayamaz da, ama bundan bir kaç ay önce diktatör dediğiniz, ayakları üzerinde kaldı diye ,şuan esaret altında değiliz,bu ağır geliyor değil mi ? onun için saldırmak gerek ,peki nasıl olacak bu, yok kafa kestiler, yok şöyle yaptılar ,yok böyle yaptılar,hepsi fiyasko çıkınca herşey bir kurgu oldu ,kontrollu darbe oldu öylemi ?

Bazen zamane gençlerinin sözleri hoşuma gidiyor,dün bir genc, hocam bu yaşananlara tiyatro diyenler oldu,bunlar ne yiyiyor anlayamadım dedi ,ilk anda bende şaşırdım ama doğru söylemişti gerçekten, bir çocuk bile bunun farkında iken bunlar ne yiyip ne içiyorlar anlamış değilim

Füzeler bombalar havada uçusacak, ölüm Cumhurbaşkanımızın ensesinde olacak ,ama hersey oyun öylemi ?

Siz oyun olsun diye tankın önüne atlarmısınız ?

Veya siz oyun olsun diye kurşun önünde dimdik durur musunuz ? gerçi vatan uğruna yapmayan oturup ekran karşısında izleyen oyun için yapabilirmi ?

Peki siz bir oyun uğruna herşeyinizi kaybedermisiniz, ? bu caniler bir oyun uğruna bunu nasıl yaparlar,veya şöylemi düşünelim istiyorsunuz Cumhurbaşkanımız oyun kurdu dediki siz bunları yapın ben sizi içeri alırım hayatınızı karartırım öylemi ?

Söyleyecek çok sözüm var ama tutuyorum kendimi.......

Hic ayırt etmeden Bu vatan uğruna ,demokrasi uğruna ,özgürlük uğruna, Şehadet şerbeti içen vatan evlatlarına Hz Allah cc den rahmet diliyorum

Şehitlerimin de kanına dokunan cümleleri kuranları da Hz Allah a havale ediyorum

Abdulvahit Koç

Vesselam

(@abdulvahitkoc)  
https://twitter.com/abdulvahitkoc?s=08

A.H.E.V.İ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.