Anasayfa Yazarlar Vahit Koç Yazı Detayı Bu yazı 12596+ kez okundu.
Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

Ak Parti’nin İzmir'de esnaf hamlesi başarı getirir

AK Parti, İzmir milletvekili seçimlerinde çok dikkatli davranması gerekiyor… İzmir'de eskisi gibi çok rahat hareket edebilecek bir durum değil, geçen dönemde çıkarttığı milletvekilliği sayısı kadar çıkarsa herkes bunu başarısızlık olarak sayacak. Bu durumda da milletvekili adaylarını seçerken çok dikkatli olunması gerekiyor. Mesela ben şahsen AK Parti İzmir'den bir esnaf hamlesi bekliyorum. Esnafın sorunları ile eksi olan esnafın sorunlarını çok iyi bilen halka esnaf konusunda büyük bir umut verebilecek bir aday AK Parti'nin oylarını ve milletvekili sayısını bence yükseltir.   ***   Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan Bey olabilir…  Oto kent başkanı Fevzi Demir Bey olabilir… Çamdibi Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk Bey olabilir… İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Erkan Özkan Bey olabilir... Bu isimler gibi halkın içerisinde özellikle esnafa dokunabilen insanlardan seçilmesi mutlaka başarı getirecektir kanaatindeyim. Bu ve benzeri adayların içinde AK Parti için en mantıklı olanı da bir taşla iki kuş vurabilecek bir aday olanıdır.   ***   Bir yandan esnaf camiasını elinde tutarken, bir yandan göçmen camiasını da memnun edebilecek bir isim var; Erkan Özkan… Partiye ilk andan itibaren hizmet ettiği biliniyor.  Özkan, oldukça ağır basan isimler arasında zikrediliyor… Eğer aday gösterilirse mutlaka AK Parti için kazanım çok olur. Diğer yandan, yeni yüzlerin vekil olarak İzmir'de olması bir artı getirirken, esnafın kendilerinden olan  bireyinin sahada olduğunu bilmesi mutlaka gönülleri rahatlatacaktır.  
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2023 - Pazartesi

Ak Parti’nin İzmir'de esnaf hamlesi başarı getirir

AK Parti, İzmir milletvekili seçimlerinde çok dikkatli davranması gerekiyor…

İzmir'de eskisi gibi çok rahat hareket edebilecek bir durum değil, geçen dönemde çıkarttığı milletvekilliği sayısı kadar çıkarsa herkes bunu başarısızlık olarak sayacak.

Bu durumda da milletvekili adaylarını seçerken çok dikkatli olunması gerekiyor.

Mesela ben şahsen AK Parti İzmir'den bir esnaf hamlesi bekliyorum.

Esnafın sorunları ile eksi olan esnafın sorunlarını çok iyi bilen halka esnaf konusunda büyük bir umut verebilecek bir aday AK Parti'nin oylarını ve milletvekili sayısını bence yükseltir.

 

***

 

Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan Bey olabilir…  Oto kent başkanı Fevzi Demir Bey olabilir… Çamdibi Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk Bey olabilir… İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Erkan Özkan Bey olabilir...

Bu isimler gibi halkın içerisinde özellikle esnafa dokunabilen insanlardan seçilmesi mutlaka başarı getirecektir kanaatindeyim.

Bu ve benzeri adayların içinde AK Parti için en mantıklı olanı da bir taşla iki kuş vurabilecek bir aday olanıdır.

 

***

 

Bir yandan esnaf camiasını elinde tutarken, bir yandan göçmen camiasını da memnun edebilecek bir isim var; Erkan Özkan… Partiye ilk andan itibaren hizmet ettiği biliniyor.  Özkan, oldukça ağır basan isimler arasında zikrediliyor…

Eğer aday gösterilirse mutlaka AK Parti için kazanım çok olur.

Diğer yandan, yeni yüzlerin vekil olarak İzmir'de olması bir artı getirirken, esnafın kendilerinden olan  bireyinin sahada olduğunu bilmesi mutlaka gönülleri rahatlatacaktır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.