Vahit Koç
Köşe Yazarı
Vahit Koç
 

23 Nisan bayramsa , bayramınız kutlu olsun.

Babası hayatta olduğu halde yetim bırakılan çocuklarımız var bunu biliyormusunuz ? Peki İslamda yetim olanın haklarını biliyormusunuz? Kendisini Müslüman olduğunu iddia eden bir ebeveyn nasıl olurda evladını bilerek, isteyerek ,kasten ,yetim bırakır düşünebiliyormusunuz ? 23 nisan çocuklarımızın bayramı değilmi? Oysa bazı çocuklar ve babalar için buruk bir bayram olacak her zamanki gibi ,güzel ülkemin insanları bu güzel bayramımızı kutlarken ,boynu bükük kalmış bir baba, evladını yine bu günde haczetmek için para yatıracak ve kendi öz evladını icra edecek. Sadece bu değil ,evlatları kendisine kin ile doldurulmuş o babalar varya icra ederek aldıgı evlatlarından hakaret yiyecek hatta icra ile aldıgı için dahi babalarını suçlamaya devam edecekler. Güzel ülkem Çocukların bayramı diyecek bu özel güne, ama bazı babalar hüzün günü diye adlandıracaklar ne yazık ki Devlet eliyle gasp edilmiş paralarına üzülürken ,icra parasını nasıl yatıracagım diye kendini harap ederken yine kendi evladına uzaktan bakan babalar olacak güzel ülkemde. Birileri akıl verecek yine boş laflarla, evlatlarınız için gerçeyi böyle söylemeyin  onları kendinizden sogutursunuz denilecek o mahsun baba kendisinden koparılmış ,yetim bırakılmış, kendisine düşman yetiştirilmiş evlatları  olduğunu söyleyemiyecek bile.... Siz gözyaşlarının içeri doğru aktığını bilirmisiniz ? Siz kendi öz evladına uzaktan bakmak ne demek bilirmisiniz ? Siz evlatları tarafından dava edilmek ne demek bilirmisiniz? Siz bilmezsiniz ama o babalar bunu çok iyi bilecek yine.... Kadın Hz Allahın bir ameneti dir ve şiddet asla kabul edilemez edilmemelidir. Babalar büyük bir şiddet görüyorlar bunu görebiliyormusunuz? Dünyanın en büyük şiddeti nedir biliyormusunuz ? Evladı hayatta iken onu görememek en büyük şiddettir! Öz evladının kendisine düşman olarak yetiştirilmesi en büyük şiddettir! Rabbim bu şiddeti kimseye yaşatmasın ama bir tokat değil ,evladını icra ile haczetmek ve sadece birkaç saat görmek yüzbin tokatla eş degerdir. Böyle büyük bir şiddet gören Babalar adına şikayet ediyorum.... O mahsun babalar adına şikayet ediyorum Allahım Bir evladı babasına düşmak eden şeytandır diyorsun o şeytanların şerrinden o mahsun babaları kurtar Allahım Babası hayatta iken evladını yetim bırakanları hidayetleri mümkünse hidayet et değilse kahhar sıfatınla muamele et Allahım Bu mahsun babalarada hüzünsüz bayramlar nasip et Allahım muhakkakki sen dualara icabet edensin Amin Bayramsa Bayramımız kutlu olsun Abdulvahit KOÇ
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2019 - Salı

23 Nisan bayramsa , bayramınız kutlu olsun.

Babası hayatta olduğu halde yetim bırakılan çocuklarımız var bunu biliyormusunuz ?


Peki İslamda yetim olanın haklarını biliyormusunuz?


Kendisini Müslüman olduğunu iddia eden bir ebeveyn nasıl olurda evladını bilerek, isteyerek ,kasten ,yetim bırakır düşünebiliyormusunuz ?


23 nisan çocuklarımızın bayramı değilmi?

Oysa bazı çocuklar ve babalar için buruk bir bayram olacak her zamanki gibi ,güzel ülkemin insanları bu güzel bayramımızı kutlarken ,boynu bükük kalmış bir baba, evladını yine bu günde haczetmek için para yatıracak ve kendi öz evladını icra edecek.


Sadece bu değil ,evlatları kendisine kin ile doldurulmuş o babalar varya icra ederek aldıgı evlatlarından hakaret yiyecek hatta icra ile aldıgı için dahi babalarını suçlamaya devam edecekler.


Güzel ülkem Çocukların bayramı diyecek bu özel güne, ama bazı babalar hüzün günü diye adlandıracaklar ne yazık ki


Devlet eliyle gasp edilmiş paralarına üzülürken ,icra parasını nasıl yatıracagım diye kendini harap ederken yine kendi evladına uzaktan bakan babalar olacak güzel ülkemde.


Birileri akıl verecek yine boş laflarla, evlatlarınız için gerçeyi böyle söylemeyin  onları kendinizden sogutursunuz denilecek o mahsun baba kendisinden koparılmış ,yetim bırakılmış, kendisine düşman yetiştirilmiş evlatları  olduğunu söyleyemiyecek bile....


Siz gözyaşlarının içeri doğru aktığını bilirmisiniz ?


Siz kendi öz evladına uzaktan bakmak ne demek bilirmisiniz ?


Siz evlatları tarafından dava edilmek ne demek bilirmisiniz?


Siz bilmezsiniz ama o babalar bunu çok iyi bilecek yine....


Kadın Hz Allahın bir ameneti dir ve şiddet asla kabul edilemez edilmemelidir.

Babalar büyük bir şiddet görüyorlar bunu görebiliyormusunuz?

Dünyanın en büyük şiddeti nedir biliyormusunuz ?


Evladı hayatta iken onu görememek en büyük şiddettir!


Öz evladının kendisine düşman olarak yetiştirilmesi en büyük şiddettir!


Rabbim bu şiddeti kimseye yaşatmasın ama bir tokat değil ,evladını icra ile haczetmek ve sadece birkaç saat görmek yüzbin tokatla eş degerdir.


Böyle büyük bir şiddet gören Babalar adına şikayet ediyorum....
O mahsun babalar adına şikayet ediyorum Allahım
Bir evladı babasına düşmak eden şeytandır diyorsun o şeytanların şerrinden o mahsun babaları kurtar Allahım
Babası hayatta iken evladını yetim bırakanları hidayetleri mümkünse hidayet et değilse kahhar sıfatınla muamele et Allahım
Bu mahsun babalarada hüzünsüz bayramlar nasip et

Allahım
muhakkakki sen dualara icabet edensin Amin
Bayramsa Bayramımız kutlu olsun
Abdulvahit KOÇ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.