Tolga Turan
Köşe Yazarı
Tolga Turan
 

EVİR ÇEVİR DİZİ ÇEK

EVİR ÇEVİR DİZİ ÇEK  Hayat dururdu. Kalabalık sokaklar birden boşalırdı. Neden mi dizler başladı da ondan. Şimdi ki gibi aylar önceden reklamları olmayan diziler hani tek kanallı dönemden bahsediyorum.80 liyıllar desek sanırım yanılmayız. Diziler başlamadan önce eğer ki misafirlikte isen o ana kadar konuş konuşacağını çünkü susacaksın birazdan. Dizibaşlayacak. İlk hatırladığım dizi Dallas ti. Herkesin tek tek hayat bulduğu tek dizimiz. İyilere verdiğimiz dizi kahramanı isimleri olurda kötülere de vermez miydik isimleri bakkala kasaba manava. Eğer kötü ise ceyar. Yakışıklılar babi. Ah zavallı mutsuzluk abide si tüm gelinler. Sualin. Şimdi 80 li yılları bilenler hatırlamakta zorluk çekmezler. Şerif taytıs kötü adam. Ve öyle bir isim dizi geldi ki birden tüm pastanelere verilen isim FİLOMİNGO yolu. Daha bitmedi küçük ev, kaçak, Mcmillan ve karısı. Beratta ve en güzeli mavi ay. Tam alışmaya alışırken bir dizi daha girdi aramıza köle ısa ura. Mariannalar ise bir türlü bitmedi. Hep yabancı dizilerden bahsettik ya yerli diziler Çalıkuşu veunutulmaz Perihan abla. Aslında hayat gibi dizilerimizde akıp gittiler. Alışkanlıklarımız değil miydi onlar Neler değişti neler hayatımızda. Şarkıcı dizileri girmedi mi hayatımıza ve girdikleri gibi gittiler balon gibi söndüler yani anlayacağınız. Birinin bizi gözetlemesine de izin verdik çok şükür bunları da gördük. Ya şimdi başta da dedim ya evir çevir çek gibi oldubitti diziler. Senaryo kıtlığı sanırım. Aynı dizi yıllar sonra tekrar karşımızda yıllar öncesi ve yıllar sonra sı farkı ile. Ama terk fark sanırım tadı yok dizilerin. Aman dikkat gün gelir senaryo kıtlığından sizin de hayatınıza el atılmasın ​Tolga ​TURAN GÜNÜN SÖZÜ Günümüzde insanlar, yalnızca fiyatı biliyorlar, değeri değil. (Oscar Wilde)
Ekleme Tarihi: 09 Ocak 2020 - Perşembe

EVİR ÇEVİR DİZİ ÇEK

EVİR ÇEVİR DİZİ ÇEK 

Hayat dururdu. Kalabalık sokaklar birden boşalırdı. Neden mi dizler başladı da ondan. Şimdi ki gibi aylar önceden reklamları olmayan diziler hani tek kanallı dönemden bahsediyorum.80 liyıllar desek sanırım yanılmayız.

Diziler başlamadan önce eğer ki misafirlikte isen o ana kadar konuş konuşacağını çünkü susacaksın birazdan. Dizibaşlayacak.

İlk hatırladığım dizi Dallas ti. Herkesin tek tek hayat bulduğu tek dizimiz. İyilere verdiğimiz dizi kahramanı isimleri olurda kötülere de vermez miydik isimleri bakkala kasaba manava. Eğer kötü ise ceyar. Yakışıklılar babi. Ah zavallı mutsuzluk abide si tüm gelinler. Sualin.

Şimdi 80 li yılları bilenler hatırlamakta zorluk çekmezler. Şerif taytıs kötü adam. Ve öyle bir isim dizi geldi ki birden tüm pastanelere verilen isim FİLOMİNGO yolu. Daha bitmedi küçük ev, kaçak, Mcmillan ve karısı. Beratta ve en güzeli mavi ay.

Tam alışmaya alışırken bir dizi daha girdi aramıza köle ısa ura. Mariannalar ise bir türlü bitmedi.

Hep yabancı dizilerden bahsettik ya yerli diziler Çalıkuşu veunutulmaz Perihan abla.

Aslında hayat gibi dizilerimizde akıp gittiler. Alışkanlıklarımız değil miydi onlar

Neler değişti neler hayatımızda.

Şarkıcı dizileri girmedi mi hayatımıza ve girdikleri gibi gittiler balon gibi söndüler yani anlayacağınız. Birinin bizi gözetlemesine de izin verdik çok şükür bunları da gördük.

Ya şimdi başta da dedim ya evir çevir çek gibi oldubitti diziler. Senaryo kıtlığı sanırım. Aynı dizi yıllar sonra tekrar karşımızda yıllar öncesi ve yıllar sonra sı farkı ile. Ama terk fark sanırım tadı yok dizilerin.

Aman dikkat gün gelir senaryo kıtlığından sizin de hayatınıza el atılmasın

​Tolga ​TURAN

GÜNÜN SÖZÜ

Günümüzde insanlar, yalnızca fiyatı biliyorlar, değeri değil.

(Oscar Wilde)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.