Yusuf Aktaş
Köşe Yazarı
Yusuf Aktaş
 

Başkan Erdoğan bugün Sırbistan'a gidiyor.

"Eee ne var ki bunda" diyenler hala başımızdaki büyük belanın farkında olmayanlardır.  Ülke yönetmek bakkal dükkanı yönetmeye benzemez. ABD ile Yunanistan her hangi bir savaş ihtimalinde ortak hareket etmek için ortak işbirliği anlaşması imzaladı. Yani bu demektir ki, Türkiye ile ABD savaşa girerse Yunanlılar da hazır olsunlar. Pkk ne ise Yunan da odur.  Peki Türkiye bu durumda ne yapacak boş mu duracak ! Başkan Erdoğan bugün Sırbistan'a gidiyor. Sırplar tarihte her zaman Yunanlıların baş belası olmuşlardır.  Bu ziyaretin amacı ABD'ye bir mesajdır. Yani sen bizi Yunan finosu ile tezgaha getirmeye çalışırsan, biz de ona biz de onu arkadan ısıracak başka bir fino musallat ederiz ki, başını kaldıramaz. Bu milletin tarihi savaşlarla geçmiş. Artık dost düşman kim biliyoruz. Karşılarında çaylak idareciler yok. Ülke yönetmek öyle elinde kendinden akıllı milyonluk telefonları alıp sosyal medyada patates, soğan muhabbeti yaparak "herşey güzel olacak" ninileri ile siyaset yapmak değildir. Bu tipler önce kendilerini, sonra kendi gibi düşünen güccük beyinleri kandırıp oyalasınlar. Lgtb kavmini meşrulaştırmaya çalışsınlar. Çok şükür idare de ordu da hala vatanseverlerden müteşekkil durumda.  Bir tarafta ülkesini avrupaya şikâyet eden basiretsiz muhalefet lideri, diğer tarafta da ülkesinin bekası için sınıra dünyanın en gelişmiş kara silahları ile donatılmış bir ordusunu göstere göstere yığınak yaparak Avrupa, ABD'ye meydan okuyup, bir taraftan da dünyanın en güçlü emperyal güçleri ile masada dişe diş mücadele eden bir lider ve komutanlarımız var. Her zaman diyoruz biz dışarıdaki düşmana hep galip geliriz de içimizdeki hainler, satılmışlar hep başımıza dert olmuştur. Asıl düşman bize benzeyen ama bizden olmayanlar, arkadan hançerleyen namertlerdir. Selam ve muhabbetle... Yusuf Aktaş 
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2019 - Pazartesi

Başkan Erdoğan bugün Sırbistan'a gidiyor.

"Eee ne var ki bunda" diyenler hala başımızdaki büyük belanın farkında olmayanlardır. 

Ülke yönetmek bakkal dükkanı yönetmeye benzemez.

ABD ile Yunanistan her hangi bir savaş ihtimalinde ortak hareket etmek için ortak işbirliği anlaşması imzaladı. Yani bu demektir ki, Türkiye ile ABD savaşa girerse Yunanlılar da hazır olsunlar.

Pkk ne ise Yunan da odur. 

Peki Türkiye bu durumda ne yapacak boş mu duracak !

Başkan Erdoğan bugün Sırbistan'a gidiyor.

Sırplar tarihte her zaman Yunanlıların baş belası olmuşlardır. 

Bu ziyaretin amacı ABD'ye bir mesajdır.

Yani sen bizi Yunan finosu ile tezgaha getirmeye çalışırsan, biz de ona biz de onu arkadan ısıracak başka bir fino musallat ederiz ki, başını kaldıramaz.

Bu milletin tarihi savaşlarla geçmiş.

Artık dost düşman kim biliyoruz.

Karşılarında çaylak idareciler yok.

Ülke yönetmek öyle elinde kendinden akıllı milyonluk telefonları alıp sosyal medyada patates, soğan muhabbeti yaparak "herşey güzel olacak" ninileri ile siyaset yapmak değildir. Bu tipler önce kendilerini, sonra kendi gibi düşünen güccük beyinleri kandırıp oyalasınlar. Lgtb kavmini meşrulaştırmaya çalışsınlar. Çok şükür idare de ordu da hala vatanseverlerden müteşekkil durumda. 

Bir tarafta ülkesini avrupaya şikâyet eden basiretsiz muhalefet lideri, diğer tarafta da ülkesinin bekası için sınıra dünyanın en gelişmiş kara silahları ile donatılmış bir ordusunu göstere göstere yığınak yaparak Avrupa, ABD'ye meydan okuyup, bir taraftan da dünyanın en güçlü emperyal güçleri ile masada dişe diş mücadele eden bir lider ve komutanlarımız var.

Her zaman diyoruz biz dışarıdaki düşmana hep galip geliriz de içimizdeki hainler, satılmışlar hep başımıza dert olmuştur. Asıl düşman bize benzeyen ama bizden olmayanlar, arkadan hançerleyen namertlerdir.

Selam ve muhabbetle...

Yusuf Aktaş 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.