Yusuf Aktaş
Köşe Yazarı
Yusuf Aktaş
 

OMURGASIZ TRUMP ...

Dün Türkiye’yi, "Suriye'ye girerseniz ekonominizi perişan ederim" diye tehdit eden Trump, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Birçokları Türkiye'nin ABD'nin büyük bir ticari ortağı olduğunu unutuyor. Türkiye, F-35'lerin çelik gövdesini yapıyor. Aynı zamanda İdlib'de çok sayıda hayatın kurtarılmasında bana yardım ettiler" değerlendirmesinde bulundu.  ''ERDOĞAN 13 KASIM'DA KONUĞUM OLACAK'' Donald Trump, ricası üzerine ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın evine sağ salim geri döndüğünü belirterek, "Aynı zamanda hatırlayın, daha da önemlisi Türkiye, NATO'nun itibarı olan önemli bir üyesi. O (Erdoğan) 13 Kasım'da konuğum olarak ABD'ye geliyor" ifadesini kullandı. Bu adam bizim muhalafet liderlerinden daha omurgasız çıktı. Bir dediği öbürünü tutmuyor.  Bu adamı takip edince aklıma bizim Kemal Sunal'ın zübük filmindeki tiplemesi geliyor. Önüne ne koyarlarsa onu konuşuyor.  ABD askerleri de bu herifin yüzünden maymuna döndü.  Bi gidiyorlar, bi kalıyorlar. Tam kalacağız derken bizim askerin "Allah Allah" nidalarını duyuyorlar, hemen toplanıyorlar. Bizimkiler istirahata çekilince de ortaya çıkıp bi tur atıyorlar. Fistanlı teröristler de ABD'li metreslerinin bu dönek hallerini gördükçe kime yanaşacaklarını şaşırmış durumdalar. Hani bunlar özgürlük savaşçısıydı.  Türk askeri ile yüz yüze mertçe savaşacak cesareti olmayan bu kahpeler dün Rusya'nın, bugün ABD'nin metresliğini yapıyorlar, yarın bakalım kime yanaşacaklar.  Ölümden korkandan ne özgürlük savaşçısı ne de gerilla olur. Olsa olsa namert bir çapulçu olur. Hadi bakalım yiyorsa çık mehmetçiğin karşısına da savaş nasıl oluyormuş, yiğitlik nasıl oluyormuş da gör.  Başka milletlerin askerlerinin kendilerini kurtaracağını hayal ederek yaşayan milletler, ancak onların sömürgesi olmaya müstehaktırlar. Yusuf Aktaş
Ekleme Tarihi: 08 Ekim 2019 - Salı

OMURGASIZ TRUMP ...

Dün Türkiye’yi, "Suriye'ye girerseniz ekonominizi perişan ederim" diye tehdit eden Trump, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Birçokları Türkiye'nin ABD'nin büyük bir ticari ortağı olduğunu unutuyor. Türkiye, F-35'lerin çelik gövdesini yapıyor. Aynı zamanda İdlib'de çok sayıda hayatın kurtarılmasında bana yardım ettiler" değerlendirmesinde bulundu. 

''ERDOĞAN 13 KASIM'DA KONUĞUM OLACAK''

Donald Trump, ricası üzerine ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın evine sağ salim geri döndüğünü belirterek, "Aynı zamanda hatırlayın, daha da önemlisi Türkiye, NATO'nun itibarı olan önemli bir üyesi. O (Erdoğan) 13 Kasım'da konuğum olarak ABD'ye geliyor" ifadesini kullandı.

Bu adam bizim muhalafet liderlerinden daha omurgasız çıktı. Bir dediği öbürünü tutmuyor. 

Bu adamı takip edince aklıma bizim Kemal Sunal'ın zübük filmindeki tiplemesi geliyor.

Önüne ne koyarlarsa onu konuşuyor. 

ABD askerleri de bu herifin yüzünden maymuna döndü. 

Bi gidiyorlar, bi kalıyorlar. Tam kalacağız derken bizim askerin "Allah Allah" nidalarını duyuyorlar, hemen toplanıyorlar. Bizimkiler istirahata çekilince de ortaya çıkıp bi tur atıyorlar.

Fistanlı teröristler de ABD'li metreslerinin bu dönek hallerini gördükçe kime yanaşacaklarını şaşırmış durumdalar. Hani bunlar özgürlük savaşçısıydı. 

Türk askeri ile yüz yüze mertçe savaşacak cesareti olmayan bu kahpeler dün Rusya'nın, bugün ABD'nin metresliğini yapıyorlar, yarın bakalım kime yanaşacaklar. 

Ölümden korkandan ne özgürlük savaşçısı ne de gerilla olur. Olsa olsa namert bir çapulçu olur.

Hadi bakalım yiyorsa çık mehmetçiğin karşısına da savaş nasıl oluyormuş, yiğitlik nasıl oluyormuş da gör. 

Başka milletlerin askerlerinin kendilerini kurtaracağını hayal ederek yaşayan milletler, ancak onların sömürgesi olmaya müstehaktırlar.

Yusuf Aktaş

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.