Menderes Belediyesi, ilçedeki parkları yeniliyor

EGE HABERLERİ 25.12.2023 - 21:34, Güncelleme: 25.12.2023 - 21:34 2328+ kez okundu.
 

Menderes Belediyesi, ilçedeki parkları yeniliyor

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, Tekeli Mahallesinde yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.
Menderes Belediyesi, ilçedeki yeşil alanların bakım ve onarımlarına devam ediyor. Belediye Başkanı Erkan Özkan, Tekeli Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Başkan Özkan, paylaşımında çocukların rahat ve güvenli ortamlarda oyun oynayacaklarına dikkat çekti. Başkan Özkan, paylaşımında "Tekeli Mahallemizde Yeşillik Sokakta yer alan parkımızı ve çevresini yeniledik. Proje kapsamında parkımıza spor aletleri, oyun grubu ve oturma alanları yerleştirilirken ağaçlandırma çalışması da gerçekleştirildi. Çocuklarımızın rahat bir ortamda güvenle oynaması, ailelerimizin de keyifle zaman geçirebilmesi için ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam edeceğiz" notunu düştü.
Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, Tekeli Mahallesinde yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.

Menderes Belediyesi, ilçedeki yeşil alanların bakım ve onarımlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Erkan Özkan, Tekeli Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Başkan Özkan, paylaşımında çocukların rahat ve güvenli ortamlarda oyun oynayacaklarına dikkat çekti.

Başkan Özkan, paylaşımında "Tekeli Mahallemizde Yeşillik Sokakta yer alan parkımızı ve çevresini yeniledik. Proje kapsamında parkımıza spor aletleri, oyun grubu ve oturma alanları yerleştirilirken ağaçlandırma çalışması da gerçekleştirildi. Çocuklarımızın rahat bir ortamda güvenle oynaması, ailelerimizin de keyifle zaman geçirebilmesi için ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam edeceğiz" notunu düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.