Bakan Şimşek: Konut erişilebilirliği kolaylaşacak

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 26.05.2024 - 16:15, Güncelleme: 27.05.2024 - 09:43 1208 kez okundu.
 

Bakan Şimşek: Konut erişilebilirliği kolaylaşacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarını açıkladı.
 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yaptıklarını duyurdu. Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu düzenleme ile kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarının altını çizdi. Bakan Şimşek, "Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" dedi. https://twitter.com/memetsimsek/status/1794670475723088259
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarını açıkladı.

  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yaptıklarını duyurdu.

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu düzenleme ile kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarının altını çizdi.

Bakan Şimşek, "Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" dedi.

https://twitter.com/memetsimsek/status/1794670475723088259

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.