Bornova Belediyesi’nden vergi ödeme kolaylığı

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 27.05.2024 - 12:23, Güncelleme: 27.05.2024 - 12:23 1060 kez okundu.
 

Bornova Belediyesi’nden vergi ödeme kolaylığı

Bornova Belediyesi vergi ödemelerinde oluşan yoğunluğun önüne geçilebilmek ve mükelleflerin borçlarını rahat yatırabilmesini sağlamak için her türlü önlemi aldı.
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri, Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznesi ve mobil ödeme noktalarından gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığı sistemi üzerinden de mükellef sicil numarası ile ödeme yapılabiliyor.    Ayrıca Belediye binası yanındaki Akıllı Vezne ve internet sitesi üzerinden 24 saat ödeme imkanı da bulunuyor. Ayrıca talep gelen mahalle muhtarlıklarında ve sanayi sitelerinde mobil vezneler kurularak, Bornovalıların kolaylıkla vergilerini ödemeleri sağlanıyor.   65 Yaş üzeri vatandaşlara evde tahsilat kolaylığı Bornova Belediyesi, 65 yaş üzeri Bornovalılara evde tahsilat kolaylığı sağlıyor. Bornova’nın yaş almış büyükleri için yapılan uygulamada, evlere gönderilen mobil cihazla tahsilat gerçekleştiriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler 999 29 29’dan dahili 4100, 4102 ve 4113’ü arayarak randevu talep edebilir. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornovalıların vergilerini ödeme konusundaki duyarlılıklarıyla her zaman örnek olduklarını belirterek, “Belediye hizmetlerinin en iyi biçimde yapılabilmesi için vergilerini ödeme konusunda hassas davranan Bornovalılar için biz de tüm kolaylıkları sağlıyoruz. Güçlü Bornova için güçlü bir mali yapıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bornova Belediyesi vergi ödemelerinde oluşan yoğunluğun önüne geçilebilmek ve mükelleflerin borçlarını rahat yatırabilmesini sağlamak için her türlü önlemi aldı.

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri, Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznesi ve mobil ödeme noktalarından gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığı sistemi üzerinden de mükellef sicil numarası ile ödeme yapılabiliyor. 
 

Ayrıca Belediye binası yanındaki Akıllı Vezne ve internet sitesi üzerinden 24 saat ödeme imkanı da bulunuyor. Ayrıca talep gelen mahalle muhtarlıklarında ve sanayi sitelerinde mobil vezneler kurularak, Bornovalıların kolaylıkla vergilerini ödemeleri sağlanıyor.


 

65 Yaş üzeri vatandaşlara evde tahsilat kolaylığı

Bornova Belediyesi, 65 yaş üzeri Bornovalılara evde tahsilat kolaylığı sağlıyor. Bornova’nın yaş almış büyükleri için yapılan uygulamada, evlere gönderilen mobil cihazla tahsilat gerçekleştiriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler 999 29 29’dan dahili 4100, 4102 ve 4113’ü arayarak randevu talep edebilir.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornovalıların vergilerini ödeme konusundaki duyarlılıklarıyla her zaman örnek olduklarını belirterek, “Belediye hizmetlerinin en iyi biçimde yapılabilmesi için vergilerini ödeme konusunda hassas davranan Bornovalılar için biz de tüm kolaylıkları sağlıyoruz. Güçlü Bornova için güçlü bir mali yapıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.