Anayolda dönüş yapmaya çalıştı, zincirleme kazaya yol açtı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 10:21, Güncelleme: 26.01.2023 - 09:58 1276+ kez okundu.
 

Anayolda dönüş yapmaya çalıştı, zincirleme kazaya yol açtı

Anayolda dönüş yapmaya çalıştı, zincirleme kazaya yol açtı
Bursa’da bir otomobil sürücüsü anayolda yavaşlayıp dönüş yapmaya çalıştı. Otomobilin durduğunu farkeden diğer araç sürücüleri frene basınca arkadan gelen tır duramayıp önündeki otomobillere çarptı. Kazaya sebep olan araç çizik bile almazken, 4 aracın karıştığı kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdıOlay, merkez Osmangazi İlçesinde meydana geldi. Anayolda ilerleyen otomobil sürücüsü yol ortasında bir anda yavaşlayarak dönüş yapmaya çalıştı. Bu esnafa arkadan gelen başka bir otomobil sürücüsü kaza yapmamak için frene bastı. Fakat bu kez de onu fark etmeyen diğer tır sürücüsü duramayınca zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın kazaya karışmasına yol açan otomobil sürücüsüne ise para cezası uygulandı.
Anayolda dönüş yapmaya çalıştı, zincirleme kazaya yol açtı
Bursa’da bir otomobil sürücüsü anayolda yavaşlayıp dönüş yapmaya çalıştı. Otomobilin durduğunu farkeden diğer araç sürücüleri frene basınca arkadan gelen tır duramayıp önündeki otomobillere çarptı. Kazaya sebep olan araç çizik bile almazken, 4 aracın karıştığı kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
Olay, merkez Osmangazi İlçesinde meydana geldi. Anayolda ilerleyen otomobil sürücüsü yol ortasında bir anda yavaşlayarak dönüş yapmaya çalıştı. Bu esnafa arkadan gelen başka bir otomobil sürücüsü kaza yapmamak için frene bastı. Fakat bu kez de onu fark etmeyen diğer tır sürücüsü duramayınca zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın kazaya karışmasına yol açan otomobil sürücüsüne ise para cezası uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.