ŞİMDİ GERÇEK ARKADAŞLARLA TANIŞTIM"

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2019 - 11:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2517+ kez okundu.
 

ŞİMDİ GERÇEK ARKADAŞLARLA TANIŞTIM"

Şaşaalı hayatı ile magazin dünyasının bir dönem bir numaralı sanatçısı olan Yaşar ALPTEKİN, ŞEKERCİHAN SULTANBEYLİ de üniversiteye hazırlık safhasında olan gençlerle dernek binasında bir araya geldi.
Sakıp Sabancı'nın 2004 yılındaki cenazesinden sonra eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete veren Yaşar ALPTEKİN hayata yeni başlayacak olan gençlerle bir araya gelerek moral, motivasyon, hayata ve olaylara bakış gibi konularda yaşadıklarını ve namaza başladıktan sonrasındaki hayatını, maneviyatın insan hayatındaki önemini bizzat  yaşadığı olaylarla  anlatara büyük beğeni ve taktir topladı.  ŞEKERCİHAN DERNEĞİ' nin SULTANBEYLİ deki binasında gerçekleşen sohbette Yaşar  ALPTEKİN; Eskiden favori mekanlarının gece kulüpleri, disko ve barlar idi oysa şimdi Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut Camilerinin yolunu tutuyorum.  Alptekin : "Öğle namazlarını Eyüp Sultan'da, Cumaları da Azîz Mahmûd Hüdâyî Camii'nde kılıyorum. Türbeleri ziyarete gidiyorum" derken bir farklılığı da dile getirmeden edemiyor:  "ŞİMDİ GERÇEK ARKADAŞLARLA TANIŞTIM" Gecenin geç vaktine kadar süren samimi, sıcak ve kardeşce geçen sohbetin ardından Yaşar ALPTEKİN ı ilk kez gören gençler gecenin anısına binaen fotoğraflar çekildiler. Gecenin sonunda ŞEKERCİHAN DERNEĞİ'ne misafir olan Yaşar ALPTEKİN bir incelik daha gösterek, " Bu sohbetimiz, kardeşliğimiz, muhabbetimiz, burada kalmasın. İnşaallah en kısa zamanda sizi evimde ağırlamak ve sohbetin devamını benim evimde de gerçekleştirelem" diyerek bizzat gençleri  kendi evine davet etmiştir. Bülent ERTEKİN
Şaşaalı hayatı ile magazin dünyasının bir dönem bir numaralı sanatçısı olan Yaşar ALPTEKİN, ŞEKERCİHAN SULTANBEYLİ de üniversiteye hazırlık safhasında olan gençlerle dernek binasında bir araya geldi.

Sakıp Sabancı'nın 2004 yılındaki cenazesinden sonra eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete veren Yaşar ALPTEKİN hayata yeni başlayacak olan gençlerle bir araya gelerek moral, motivasyon, hayata ve olaylara bakış gibi konularda yaşadıklarını ve namaza başladıktan sonrasındaki hayatını, maneviyatın insan hayatındaki önemini bizzat  yaşadığı olaylarla  anlatara büyük beğeni ve taktir topladı. 

ŞEKERCİHAN DERNEĞİ' nin SULTANBEYLİ deki binasında gerçekleşen sohbette Yaşar  ALPTEKİN;

Eskiden favori mekanlarının gece kulüpleri, disko ve barlar idi oysa şimdi Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut Camilerinin yolunu tutuyorum. 

Alptekin : "Öğle namazlarını Eyüp Sultan'da, Cumaları da Azîz Mahmûd Hüdâyî Camii'nde kılıyorum. Türbeleri ziyarete gidiyorum" derken bir farklılığı da dile getirmeden edemiyor: 

"ŞİMDİ GERÇEK ARKADAŞLARLA TANIŞTIM"

Gecenin geç vaktine kadar süren samimi, sıcak ve kardeşce geçen sohbetin ardından Yaşar ALPTEKİN ı ilk kez gören gençler gecenin anısına binaen fotoğraflar çekildiler. Gecenin sonunda ŞEKERCİHAN DERNEĞİ'ne misafir olan Yaşar ALPTEKİN bir incelik daha gösterek,

" Bu sohbetimiz, kardeşliğimiz, muhabbetimiz, burada kalmasın. İnşaallah en kısa zamanda sizi evimde ağırlamak ve sohbetin devamını benim evimde de gerçekleştirelem" diyerek bizzat gençleri  kendi evine davet etmiştir.

Bülent ERTEKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.