Menemen Cem evinde Kuran okuyamazsın tartışması

14.08.2022 - 20:23, Güncelleme: 14.08.2022 - 20:23 1991+ kez okundu.
 

Menemen Cem evinde Kuran okuyamazsın tartışması

Mübarek muharrem ayında ,aşure programları devam ederken Menemen cem evinde skandal yaşandı
Gerçek Menemen Gündem sosyal platformunun paylaşımına göre Uğur mumcu mahallesi Cem evinde Aşure gününde rezalet yaşandı  Gerçek Menemen Gündem paylaşımında şunları yazdı  Menemen Uğur mumcu mahallesi Cem evinde Aşure gününde rezalet!!! Cem evinde düzenlenen aşure programında söz alıp kuran okumak istediğini söyleyen davetliler arasında bulunan camii hocası ile Cem evi dedesi ALI KILIÇ arasında kuran okursun okumayazsın tartışması çıktı..  Israrla itiraz edip laf söyleyen Cem evi dedesine imamın tepkisi ise “lütfen tartışmayalım buraya bir olmaya geldik” demek oldu.. Diğer bir konu ise basının içeriden görüntü almasını engellemek Cem evinde aşure programında kamu hizmetini gerçekleştiren gazetecilere tepki hem Cem evi dedesi Ali kılıç tan hemde Pir sultan Abdal denekleri federasyonu Ege Bölge sorumlusu olduğu öğrenilen Kemal Yıldız dan geldi.. Asıl akıllara durgunluk veren durum ise Kemal yıldız ve Ali kılınç’ın gelen ak partili yöneticiler ile bir arada görünmek istememesi mi?  Madem öyle bir düşünceleri varsa AKPARTİ tarafından gelen bağışlarıda kabul etmeyin.. Toplumu birleştiren bir zihniyete sahip olan ALEVİlik inancının böyle yobaz zihniyetli yöneticiler tarafından basitleştirilmesini kabul etmiyorum. ALEVİLİĞİN ADINI REZİL EDEN ZİHNİYETE KARŞIYIM!!!
Mübarek muharrem ayında ,aşure programları devam ederken Menemen cem evinde skandal yaşandı

Gerçek Menemen Gündem sosyal platformunun paylaşımına göre Uğur mumcu mahallesi Cem evinde Aşure gününde rezalet yaşandı 

Gerçek Menemen Gündem paylaşımında şunları yazdı 

Menemen Uğur mumcu mahallesi Cem evinde Aşure gününde rezalet!!!
Cem evinde düzenlenen aşure programında söz alıp kuran okumak istediğini söyleyen davetliler arasında bulunan camii hocası ile Cem evi dedesi ALI KILIÇ arasında kuran okursun okumayazsın tartışması çıktı.. 
Israrla itiraz edip laf söyleyen Cem evi dedesine imamın tepkisi ise “lütfen tartışmayalım buraya bir olmaya geldik” demek oldu..

Diğer bir konu ise basının içeriden görüntü almasını engellemek

Cem evinde aşure programında kamu hizmetini gerçekleştiren gazetecilere tepki hem Cem evi dedesi Ali kılıç tan hemde Pir sultan Abdal denekleri federasyonu Ege Bölge sorumlusu olduğu öğrenilen Kemal Yıldız dan geldi..
Asıl akıllara durgunluk veren durum ise Kemal yıldız ve Ali kılınç’ın gelen ak partili yöneticiler ile bir arada görünmek istememesi mi? 
Madem öyle bir düşünceleri varsa AKPARTİ tarafından gelen bağışlarıda kabul etmeyin..
Toplumu birleştiren bir zihniyete sahip olan ALEVİlik inancının böyle yobaz zihniyetli yöneticiler tarafından basitleştirilmesini kabul etmiyorum.
ALEVİLİĞİN ADINI REZİL EDEN ZİHNİYETE KARŞIYIM!!!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.