Meksika’da hapishaneye saldırı: 14 ölü, 13 yaralı!

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 10:06, Güncelleme: 02.01.2023 - 10:06 2422+ kez okundu.
 

Meksika’da hapishaneye saldırı: 14 ölü, 13 yaralı!

Meksika’da hapishaneye saldırı: 14 ölü, 13 yaralı
Meksika’nın Ciudad Juarez kentindeki bir hapishaneye düzenlenen silahlı saldırıda 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Olay esnasında 24 mahkum hapishaneden kaçtı. Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde bulunan bir hapishaneye silahlı saldırı düzenlendi. Zırhlı araçlarla hapishaneye gelen silahlı saldırganların gardiyanlara açtığı sonucu 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti. Chihuahua Savcılık Ofisi’nden yapılan açıklamada yerel saatle 07.00 sıralarında yaşanan olayda en az 24 mahkumun da hapishaneden firar ettiği belirtildi. Güvenlik güçleri tarafından hapishanedeki durum kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Meksika’da hapishaneye saldırı: 14 ölü, 13 yaralı

Meksika’nın Ciudad Juarez kentindeki bir hapishaneye düzenlenen silahlı saldırıda 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Olay esnasında 24 mahkum hapishaneden kaçtı.
Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde bulunan bir hapishaneye silahlı saldırı düzenlendi. Zırhlı araçlarla hapishaneye gelen silahlı saldırganların gardiyanlara açtığı sonucu 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti. Chihuahua Savcılık Ofisi’nden yapılan açıklamada yerel saatle 07.00 sıralarında yaşanan olayda en az 24 mahkumun da hapishaneden firar ettiği belirtildi. Güvenlik güçleri tarafından hapishanedeki durum kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.