GES hırsızları tutuklandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 10:05, Güncelleme: 02.01.2023 - 09:53 2144+ kez okundu.
 

GES hırsızları tutuklandı

GES hırsızları tutuklandı
Malatya’da 11 ayrı Güneş Enerji Santrali’nden (GES) 6 milyon TL değerinde elektrik kablosu çalan hırsızlık şebekesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.Malatya İl Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep’ten Malatya’ya gelerek 11 ayrı GES’te yaklaşık 6 milyon lira değerinde elektrik kablosu hırsızlığının yapılması üzerine çalışma başlattı. Ekipler hırsızların tanınmamak için çok sayıda araç çaldıklarını belirlerken, şebekeyi yakalamak için bin 800 saatlik kamera görüntülerini izledikten sonra operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında şebeke lideri Ş.B.’nin de bulunduğu K.T., K.R., N.K., A.P., E.N., Y.K. ve T.S. gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
GES hırsızları tutuklandı
Malatya’da 11 ayrı Güneş Enerji Santrali’nden (GES) 6 milyon TL değerinde elektrik kablosu çalan hırsızlık şebekesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.
Malatya İl Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep’ten Malatya’ya gelerek 11 ayrı GES’te yaklaşık 6 milyon lira değerinde elektrik kablosu hırsızlığının yapılması üzerine çalışma başlattı. Ekipler hırsızların tanınmamak için çok sayıda araç çaldıklarını belirlerken, şebekeyi yakalamak için bin 800 saatlik kamera görüntülerini izledikten sonra operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında şebeke lideri Ş.B.’nin de bulunduğu K.T., K.R., N.K., A.P., E.N., Y.K. ve T.S. gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.