Başkan Duman, Dayanışma ve Kültürel Değerlere Vurgu Yaptı

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 26.04.2024 - 22:07, Güncelleme: 26.04.2024 - 22:15 712 kez okundu.
 

Başkan Duman, Dayanışma ve Kültürel Değerlere Vurgu Yaptı

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yerel seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tebrik ziyaretlerini kabul ederken, yerel dayanışma ve kültürel değerlerin önemine vurgu yaptı. İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti ve Ege Seramik'ten gelen özel hediye, Başkan Duman'ın "Emeğimizi ve dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz" mesajını pekiştirdi. Hediye Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı tarafından Başkan Duman' a , Cumhuriyetin 100.yılına özel hazırlanmış ve seramiğe işlenmiş Atatürk portresi takdim edildi. Başkan Duman : “Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı'ya Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan seramiğe işlenmiş Atatürk portresi armağanı için teşekkür ederim. Bu özel eseri belediyemizin en güzel noktasında sergileyeceğim.”
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yerel seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tebrik ziyaretlerini kabul ederken, yerel dayanışma ve kültürel değerlerin önemine vurgu yaptı. İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti ve Ege Seramik'ten gelen özel hediye, Başkan Duman'ın "Emeğimizi ve dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz" mesajını pekiştirdi.

Hediye Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı tarafından Başkan Duman' a , Cumhuriyetin 100.yılına özel hazırlanmış ve seramiğe işlenmiş Atatürk portresi takdim edildi.

Başkan Duman : “Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı'ya Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan seramiğe işlenmiş Atatürk portresi armağanı için teşekkür ederim. Bu özel eseri belediyemizin en güzel noktasında sergileyeceğim.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.