Gaziemir Belediyesi İşsizliğe Karşı Hamlede: CV Bank'ta İş Fırsatları!

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 26.04.2024 - 21:56, Güncelleme: 26.04.2024 - 22:01 1256 kez okundu.
 

Gaziemir Belediyesi İşsizliğe Karşı Hamlede: CV Bank'ta İş Fırsatları!

Gaziemir Belediyesi, işsizlikle mücadelede çığır açan bir adım atmaya devam ediyor.
Belediye, vatandaşlar ile işverenler arasında köprü kurarak istihdamı artırmak için CV Bank Birimi'nde yeni bir adım attı. Bu çerçevede, Sirius Elektronik firması ile iş birliği yaparak toplu iş görüşmesi düzenlendi.   Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen bu önemli buluşmaya, Belediye Başkanı Ünal Işık da katılım sağladı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "CV Bank'ta iş var!" mesajıyla iş arayanlara umut ışığı verildi. CV Bank, iş arayan yurttaşlara özgeçmiş oluşturma ve kariyer danışmanlığı gibi hizmetler sunarak destek sağlıyor. Özel yazılımıyla kaydedilen özgeçmişler, personel arayan firmalarla paylaşılıyor ve düzenlenen toplu iş görüşmeleri ile iş arayanlar ile işletmeleri buluşturuyor. CV Bank'a başvuru yapmak isteyenler, Gaziemir Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Sarnıç Hizmet Binası'ndaki birimleri ziyaret edebilir veya çevrim içi kayıt oluşturabilirler. Ayrıca, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden de hizmet almak mümkün. İş arayan vatandaşlar, CV Bank'a iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazları kullanarak kolayca başvuruda bulunabilirler. Sistem, özgeçmiş oluşturmayı basitleştirirken, işverenlerin de CV sorgulamasına olanak tanıyor. CV Bank'a başvuru için 0232 999 0251 dahili 5050 - 5528 ve 2425 (Sarnıç) numaralı telefonlar da kullanılabilir. Gaziemir Belediyesi, işsizlikle mücadelede sadece bir köprü değil, bir çözüm ortağı olarak yoluna devam ediyor.
Gaziemir Belediyesi, işsizlikle mücadelede çığır açan bir adım atmaya devam ediyor.

Belediye, vatandaşlar ile işverenler arasında köprü kurarak istihdamı artırmak için CV Bank Birimi'nde yeni bir adım attı. Bu çerçevede, Sirius Elektronik firması ile iş birliği yaparak toplu iş görüşmesi düzenlendi.

 

Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen bu önemli buluşmaya, Belediye Başkanı Ünal Işık da katılım sağladı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "CV Bank'ta iş var!" mesajıyla iş arayanlara umut ışığı verildi.

CV Bank, iş arayan yurttaşlara özgeçmiş oluşturma ve kariyer danışmanlığı gibi hizmetler sunarak destek sağlıyor. Özel yazılımıyla kaydedilen özgeçmişler, personel arayan firmalarla paylaşılıyor ve düzenlenen toplu iş görüşmeleri ile iş arayanlar ile işletmeleri buluşturuyor.

CV Bank'a başvuru yapmak isteyenler, Gaziemir Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Sarnıç Hizmet Binası'ndaki birimleri ziyaret edebilir veya çevrim içi kayıt oluşturabilirler. Ayrıca, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden de hizmet almak mümkün.

İş arayan vatandaşlar, CV Bank'a iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazları kullanarak kolayca başvuruda bulunabilirler. Sistem, özgeçmiş oluşturmayı basitleştirirken, işverenlerin de CV sorgulamasına olanak tanıyor.

CV Bank'a başvuru için 0232 999 0251 dahili 5050 - 5528 ve 2425 (Sarnıç) numaralı telefonlar da kullanılabilir.

Gaziemir Belediyesi, işsizlikle mücadelede sadece bir köprü değil, bir çözüm ortağı olarak yoluna devam ediyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.