Kemal Özkiraz serbest bırakıldı

GÜNDEM/GÜNCEL 17.05.2023 - 15:58, Güncelleme: 17.05.2023 - 15:58 1723+ kez okundu.
 

Kemal Özkiraz serbest bırakıldı

Muharrem İnce'nin kumpas skandalı ardından adliyeye sevk edilen Özkiraz, serbest bırakıldı.
 4 gün önce Ankara'da gözaltına alınan Avrasya Araştırma Şirketi'nin kurucusu Kemal Özkiraz, serbest bırakıldı. Muharrem İnce'nin hakkında sosyal medyada yayılan iddialara ilişkin şikayet sonrası gözaltına alındığı iddia edilen  Özkiraz'ın serbest bırakıldığını ilk olarak avukat Fidel Okan duyurdu.  'GÖZALTI NEDENİ İNCE İDDİALARI DEĞİL'  Okan "Kemal Özkiraz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Geçmiş olsun…" mesajını paylaştı.  Daha sonra Kemal Özkiraz'ın onaylı Twitter hesabından yapılan duyuruda ise "Kurucumuz Kemal Özkiraz hakkında Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce hakkında sahte belge ve veya fotoğraf konusunda hiçbir suçlama yapılmamış, kendisine “fetö” suçlaması da kesinlikle yapılmamıştır. Sadece CB’na hakaret suçlaması yöneltilmiş olup bu konuda da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Bilginize." ifadeleri yer aldı. kaynak duvar       
Muharrem İnce'nin kumpas skandalı ardından adliyeye sevk edilen Özkiraz, serbest bırakıldı.

 4 gün önce Ankara'da gözaltına alınan Avrasya Araştırma Şirketi'nin kurucusu Kemal Özkiraz, serbest bırakıldı.

Muharrem İnce'nin hakkında sosyal medyada yayılan iddialara ilişkin şikayet sonrası gözaltına alındığı iddia edilen  Özkiraz'ın serbest bırakıldığını ilk olarak avukat Fidel Okan duyurdu. 

'GÖZALTI NEDENİ İNCE İDDİALARI DEĞİL' 

Okan "Kemal Özkiraz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Geçmiş olsun…" mesajını paylaştı. 

Daha sonra Kemal Özkiraz'ın onaylı Twitter hesabından yapılan duyuruda ise "Kurucumuz Kemal Özkiraz hakkında Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce hakkında sahte belge ve veya fotoğraf konusunda hiçbir suçlama yapılmamış, kendisine “fetö” suçlaması da kesinlikle yapılmamıştır. Sadece CB’na hakaret suçlaması yöneltilmiş olup bu konuda da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Bilginize." ifadeleri yer aldı.

kaynak duvar 

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.