Kabataş’ta tramvay raydan çıktı: 4 yaralı!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 15:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 15:01 803+ kez okundu.
 

Kabataş’ta tramvay raydan çıktı: 4 yaralı!

Kabataş’ta tramvay raydan çıktı: 4 yaralı
Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda, tramvayın raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri aksarken, yolcular ise raylarda yürüdü. Olay, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda saat 12.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvayı, Kabataş İstasyonu mevkiinde raydan çıkarak direğe çarptı. Tramvayın camlarının paramparça olduğu kazada 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili Metro İstanbul, sosyal medya hesabından, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Bağcılar-Fındıklı istasyonları arasında yapılmaktadır" açıklamasına yer verdi. Kaza nedeniyle tramvay seferleri aksayınca yolcular raylarda yürüdü. Tramvay kazasıyı gören Haydar Karaman, “Tramvay, raydan çıktı. Direkten önce raydan çıktı. Camlar patladı. 4 yaralı var. Genç bir bayan düştü. Bundan dolayı durumu ağır, birisinin ise eli kesik” dedi.
Kabataş’ta tramvay raydan çıktı: 4 yaralı

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda, tramvayın raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri aksarken, yolcular ise raylarda yürüdü.
Olay, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda saat 12.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvayı, Kabataş İstasyonu mevkiinde raydan çıkarak direğe çarptı. Tramvayın camlarının paramparça olduğu kazada 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili Metro İstanbul, sosyal medya hesabından, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Bağcılar-Fındıklı istasyonları arasında yapılmaktadır" açıklamasına yer verdi. Kaza nedeniyle tramvay seferleri aksayınca yolcular raylarda yürüdü.
Tramvay kazasıyı gören Haydar Karaman, “Tramvay, raydan çıktı. Direkten önce raydan çıktı. Camlar patladı. 4 yaralı var. Genç bir bayan düştü. Bundan dolayı durumu ağır, birisinin ise eli kesik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.