Yiğit ASLANATA
Köşe Yazarı
Yiğit ASLANATA
 

Doların Yükselişi,Karakterlerin Düşüşü

Başlık gayet net ve her şeyi apaçık ortaya döküyor aslında. Doların yükselmesi bir yandan çok iyi oldu dostu da, düşmanı da görmüş olduk. Anadolu insanı kıt kanaat dişinden tırnağından artırarak bir şeyler yapmaya çalışır iken bazı duyarsız iş adamları reklamlarda hani böyle kasıla kasıla yardım ediyoruz da işte falan filan da diyen tipler var ya, onlardan bahsediyorum. Onlar ise ne yapmayı tercih ettiler, Türk Lirası’nı Dolar yapıp rüzgâra göre hareket edip kâr elde etme yoluna düştüler. Bakın bu gaflete düşmeyip tam tersini yapan iş adamları da var. Dolarlarını TL’ye çevirenlere değil sözümüz yanlış anlaşılmasın. Yaptıkları hareket onlara borsada ciddi anlamda kazandırdı. Dolar arttıkça ağızlarının suları aktı. Serbest piyasa tabi sulansın ağzın, burada devletimiz milli ruhu tekrar canlandırmak için çaba gösterirken sizler Türkiye Cumhuriyeti adı altında kimlik taşıyan vatan hainleri, Siyonizm’in uşakları, para kuklaları ne yaptınız sürekli Dolara yatırım yaptınız. Evet, kâr oranınız arttı, paranıza para kattınız. E buna da tamam. Ulan! Karakter de en aşağıya düştünüz, itibarınız kalmadı. Bir İnsan ne diye yaşar, ne diye ölür? Erkeklik doğuştan gelse de adamlık sonradan oluşan bir şeydir ve size sert bir dille söylüyorum sizler adam değilsiniz, sizler bu millete hesap verecek Siyonizm’in esirlerisiniz. Gelelim Twitter ve Facebook üzerinden Dolar başlığından devletimize yüklenenlere onlara da buradan bir kaç kelam edeceğim. Yahu, sizler babanız parasız, pulsuz kaldığında hemen tepki mi veriyorsunuz? Hemen ret mi ediyorsunuz babalıktan? Sizlerin derdi bu değil gerçi siz bu bayrağın sevdalısı olsanız devletinizi eleştirmez Amerika'ya karşı yanında durur güç kuvvet olursunuz. Bu yazımda mizacım biraz sert oldu ama kusura bakmayın devletimize düşman olanlara şiir yazamıyorum... Velhâsıl kelâm Dolar gerilemeye başladı fakat Dolar yükselirken karakterlerini düşürenler Dolar düştükçe hem karakter konusunda hem de itibar konusunda düşük kalacaklar. Çünkü bu millet artık uyandı...
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2018 - Çarşamba

Doların Yükselişi,Karakterlerin Düşüşü

Başlık gayet net ve her şeyi apaçık ortaya döküyor aslında.

Doların yükselmesi bir yandan çok iyi oldu dostu da, düşmanı da görmüş olduk.

Anadolu insanı kıt kanaat dişinden tırnağından artırarak bir şeyler yapmaya çalışır iken bazı duyarsız iş adamları reklamlarda hani böyle kasıla kasıla yardım ediyoruz da işte falan filan da diyen tipler var ya, onlardan bahsediyorum. Onlar ise ne yapmayı tercih ettiler, Türk Lirası’nı Dolar yapıp rüzgâra göre hareket edip kâr elde etme yoluna düştüler. Bakın bu gaflete düşmeyip tam tersini yapan iş adamları da var. Dolarlarını TL’ye çevirenlere değil sözümüz yanlış anlaşılmasın. Yaptıkları hareket onlara borsada ciddi anlamda kazandırdı. Dolar arttıkça ağızlarının suları aktı. Serbest piyasa tabi sulansın ağzın, burada devletimiz milli ruhu tekrar canlandırmak için çaba gösterirken sizler Türkiye Cumhuriyeti adı altında kimlik taşıyan vatan hainleri, Siyonizm’in uşakları, para kuklaları ne yaptınız sürekli Dolara yatırım yaptınız. Evet, kâr oranınız arttı, paranıza para kattınız. E buna da tamam.

Ulan! Karakter de en aşağıya düştünüz, itibarınız kalmadı. Bir İnsan ne diye yaşar, ne diye ölür? Erkeklik doğuştan gelse de adamlık sonradan oluşan bir şeydir ve size sert bir dille söylüyorum sizler adam değilsiniz, sizler bu millete hesap verecek Siyonizm’in esirlerisiniz. Gelelim Twitter ve Facebook üzerinden Dolar başlığından devletimize yüklenenlere onlara da buradan bir kaç kelam edeceğim. Yahu, sizler babanız parasız, pulsuz kaldığında hemen tepki mi veriyorsunuz? Hemen ret mi ediyorsunuz babalıktan? Sizlerin derdi bu değil gerçi siz bu bayrağın sevdalısı olsanız devletinizi eleştirmez Amerika'ya karşı yanında durur güç kuvvet olursunuz. Bu yazımda mizacım biraz sert oldu ama kusura bakmayın devletimize düşman olanlara şiir yazamıyorum... Velhâsıl kelâm Dolar gerilemeye başladı fakat Dolar yükselirken karakterlerini düşürenler Dolar düştükçe hem karakter konusunda hem de itibar konusunda düşük kalacaklar. Çünkü bu millet artık uyandı...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.