Yiğit ASLANATA
Köşe Yazarı
Yiğit ASLANATA
 

Amaç Gerçekten Sıralamamı,Davamı ?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn. Devlet Bahçelinin seçimi gelin erkene çekelim atıfıyla Sn. Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu erken seçim kararı sonrası AK Parti'de rekor sayıda milletvekil aday adaylığı başvurusu gerçekleşmiştir. Bu başvuruların çoğunluğu 18 yaşını doldurmuş genç arkadaşlarımızdan gelmesi AK Parti hükümetimizin gençliğin önünü açması ile birlikte gençliğinde artık aktif siyasette rol üstlenme görevini kendilerine düstur edinmesiyle birlikte binlerce genç aday ortaya çıktı, gün itibari ile temayül oylamaları, başlayan sıralama yarışları birbirinden heyecanlı genç adayları ile renkli zamanlar geçirmemizi sağladı. Önemli olan tabi ki bundan sonrası malumunuz herkes sıralamaya giremeyecek ve bazı fitneler ortaya çıkacak ve maalesef benide korkutan durum bu, ben sıraya giremedim ama o sıraya girdi, benim hakkımdı onun değildi gibi söylemlerin ortaya çıkacak olması gerçekten korkunç. Fakat AK Parti bir gönül işidir ve Gönüller'in olduğu bir yer de bu tarz söylemlerin çıkacağını düşünmüyorum ki çıkarsa da o söylemi çıkartanın gerçek anlam da bu partiye gönül vermiş biri olacağını sanmıyorum. Makam ve mevkilerin geçici olduğu, aday adaylığı sürecinde ki heyecanlarımızı diri tutmamızı kim aday gösterilirse saygı duyulup hizmet edileceği bir süreç olması dileğiyle... Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunacak, bizzat halkın sıkıntısı ile kendi sıkıntısı gibi ilgilenecek, halkı ötelemeyecek, yer sofrasından çekinmeyecek, memurluk gibi sabah 9, akşam 5 vekilliği yapmayacak, oturduğu makamın tam hakkını verecek  ( MİLLETvekilleri ) nasip eylesin...
Ekleme Tarihi: 05 Mayıs 2018 - Cumartesi

Amaç Gerçekten Sıralamamı,Davamı ?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn. Devlet Bahçelinin seçimi gelin erkene çekelim atıfıyla Sn. Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu erken seçim kararı sonrası AK Parti'de rekor sayıda milletvekil aday adaylığı başvurusu gerçekleşmiştir.

Bu başvuruların çoğunluğu 18 yaşını doldurmuş genç arkadaşlarımızdan gelmesi AK Parti hükümetimizin gençliğin önünü açması ile birlikte gençliğinde artık aktif siyasette rol üstlenme görevini kendilerine düstur edinmesiyle birlikte binlerce genç aday ortaya çıktı, gün itibari ile temayül oylamaları, başlayan sıralama yarışları birbirinden heyecanlı genç adayları ile renkli zamanlar geçirmemizi sağladı.

Önemli olan tabi ki bundan sonrası malumunuz herkes sıralamaya giremeyecek ve bazı fitneler ortaya çıkacak ve maalesef benide korkutan durum bu, ben sıraya giremedim ama o sıraya girdi, benim hakkımdı onun değildi gibi söylemlerin ortaya çıkacak olması gerçekten korkunç.

Fakat AK Parti bir gönül işidir ve Gönüller'in olduğu bir yer de bu tarz söylemlerin çıkacağını düşünmüyorum ki çıkarsa da o söylemi çıkartanın gerçek anlam da bu partiye gönül vermiş biri olacağını sanmıyorum.

Makam ve mevkilerin geçici olduğu, aday adaylığı sürecinde ki heyecanlarımızı diri tutmamızı kim aday gösterilirse saygı duyulup hizmet edileceği bir süreç olması dileğiyle...

Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunacak, bizzat halkın sıkıntısı ile kendi sıkıntısı gibi ilgilenecek, halkı ötelemeyecek, yer sofrasından çekinmeyecek, memurluk gibi sabah 9, akşam 5 vekilliği yapmayacak, oturduğu makamın tam hakkını verecek  ( MİLLETvekilleri ) nasip eylesin...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.