ÖMER OKUDAN
Köşe Yazarı
ÖMER OKUDAN
 

SELAM

Yeniden selam, doğan güne, esen yele, emekliye, çifçiye, esnafa, memura yeniden selam. Bekle ey Kudüs, mahzun Ayasofya size de selam. Adalet bekleyenler,  zulüm karşısında mazlum olanlar sizede selam. Dağlar, taşlar, tepeler, ova, vadi nehirler size de selam. Ey! canlı canlı, derisi yüzülen Arakan, her türlü istismara uğrayan ata toprağı,  Doğu Türkistan sizede selam. Kaldırın başınızı dik tutun bu selam başka selam. Anaların yüzünü güldürecek, dertlere çare olacak, adaletsiz dünyaya adaleti yayacak selam,  Umutsuz genç, umudunu diri tut haykır herkese selam. O'culuğu bu'culuğu yok eder bir selam,  Ağır sanayi, teknoloji sanayii, korkma bas düğmeye geliyor selam,  Adam kayıranlar, torpil, iltimasçılar bu huyunuzu yok edin geliyor selam,  Rüşvetçiler, har vurup, harman savuranlar! yandınız, yola çıktı bu kervan. Hainler, işbirlikçiler karşısında, mazlumun yanında, gençliğe yol gösteren,  yol açan, esnafı tüccarı kalkındıran,  üreticinin her zaman yanında olan bir selam. İslam dünyasının özlediği, hasret kaldığı, özlemi, hasreti bitirecek olan selam,  Duruşuyla, deyişiyle, yeniden, dirilişe geçirecek olan selam,  Şahsiyetli dış politikasıyla,  yaşanabilir Türkiye,  yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuracak olanlarla selam. Selam diyorsunuz da Aleykümselam dediğinizi duyar gibiyim,   Selam başka selam bu selam dün olduğu gibi bugün de mücahit erbakan nidaları ile alanları inletecek selam,  Siyonizmin  başına balyoz gibi inecek selam,  Batılı batıl bilip, batıl olarak gösterecek,  hakkı hak bilip, hakkı söyleyecek selam,  Ürettiği ürünleri, para etmiyor diyen Çifçiye selam,  Dolar ne olacak, nereye gidiyoruz diyen tüccar,  imalatçı sizlere de selam.... Dr. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN Beyefendinin Liderliğini yaptığı Milli Görüş Hareketi, merhum Başbakanlarımızdan Milli Görüşün banisi Rahmetli ERBAKAN Hocamızın vefatından sonra oluşan fetret devri 29 ekim 2018 itibariyle kurulacak olan yeni Türkiye nin genç dinamik yeni partisi ile sona erecektir inşaAllah. Toplumun yıllardır özlemini çektiği, yolunu gözlediği, siyasal oluşumu tamamlayan muhterem Dr. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN Beyefendi, sabrı tahammülü teşkilatçılığı, başarısı ile, ortaya koyduğu çözüm önerileri ile, bir ERBAKAN olarak üzerine düşen vazifeyi ifa etmek amacıyla en güzel kelam olan selam ı dilden dile,  gönülden gönüle yayıyor,  Hasret kaldığımız heyecana, selam ediyoruz. D8 İslam birliği ve yeni bir dünya ancak selam ile mümkün olur. Selamdır bizi bize bağlayan,  Selamdır heyecan sağlayan,  Selamdır yıllarca beklenen,  Selamdır herkesi hoşnut eden... Selam'da selamlaşmak temennisi ile  cum'a bayramımız mübarek olsun...                                               
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2018 - Cuma

SELAM


Yeniden selam, doğan güne, esen yele, emekliye, çifçiye, esnafa, memura yeniden selam.
Bekle ey Kudüs, mahzun Ayasofya size de selam.
Adalet bekleyenler,  zulüm karşısında mazlum olanlar sizede selam.
Dağlar, taşlar, tepeler, ova, vadi nehirler size de selam.
Ey! canlı canlı, derisi yüzülen Arakan, her türlü istismara uğrayan ata toprağı,  Doğu Türkistan sizede selam.
Kaldırın başınızı dik tutun bu selam başka selam.
Anaların yüzünü güldürecek, dertlere çare olacak, adaletsiz dünyaya adaleti yayacak selam, 
Umutsuz genç, umudunu diri tut haykır herkese selam.
O'culuğu bu'culuğu yok eder bir selam, 
Ağır sanayi, teknoloji sanayii, korkma bas düğmeye geliyor selam, 
Adam kayıranlar, torpil, iltimasçılar bu huyunuzu yok edin geliyor selam, 
Rüşvetçiler, har vurup, harman savuranlar! yandınız, yola çıktı bu kervan.
Hainler, işbirlikçiler karşısında, mazlumun yanında, gençliğe yol gösteren,  yol açan, esnafı tüccarı kalkındıran,  üreticinin her zaman yanında olan bir selam.
İslam dünyasının özlediği, hasret kaldığı, özlemi, hasreti bitirecek olan selam, 
Duruşuyla, deyişiyle, yeniden, dirilişe geçirecek olan selam, 
Şahsiyetli dış politikasıyla,  yaşanabilir Türkiye,  yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuracak olanlarla selam.
Selam diyorsunuz da Aleykümselam dediğinizi duyar gibiyim,  
Selam başka selam bu selam dün olduğu gibi bugün de mücahit erbakan nidaları ile alanları inletecek selam, 
Siyonizmin  başına balyoz gibi inecek selam, 
Batılı batıl bilip, batıl olarak gösterecek,  hakkı hak bilip, hakkı söyleyecek selam, 
Ürettiği ürünleri, para etmiyor diyen Çifçiye selam, 
Dolar ne olacak, nereye gidiyoruz diyen tüccar,  imalatçı sizlere de selam....

Dr. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN Beyefendinin Liderliğini yaptığı Milli Görüş Hareketi, merhum Başbakanlarımızdan Milli Görüşün banisi Rahmetli ERBAKAN Hocamızın vefatından sonra oluşan fetret devri 29 ekim 2018 itibariyle kurulacak olan yeni Türkiye nin genç dinamik yeni partisi ile sona erecektir inşaAllah.
Toplumun yıllardır özlemini çektiği, yolunu gözlediği, siyasal oluşumu tamamlayan muhterem Dr. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN Beyefendi, sabrı tahammülü teşkilatçılığı, başarısı ile, ortaya koyduğu çözüm önerileri ile, bir ERBAKAN olarak üzerine düşen vazifeyi ifa etmek amacıyla en güzel kelam olan selam ı dilden dile,  gönülden gönüle yayıyor, 
Hasret kaldığımız heyecana, selam ediyoruz.
D8 İslam birliği ve yeni bir dünya ancak selam ile mümkün olur.

Selamdır bizi bize bağlayan, 
Selamdır heyecan sağlayan, 
Selamdır yıllarca beklenen, 
Selamdır herkesi hoşnut eden...

Selam'da selamlaşmak temennisi ile  cum'a bayramımız mübarek olsun...

                                              

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.