ÖMER OKUDAN
Köşe Yazarı
ÖMER OKUDAN
 

NESLİ TÜKENMİŞ SİYONİZMİN İŞİ GÜCÜ SANAL GÜNDEM

Siyonizmin oyunları bitmiyor. Biz her zaman şu ifadeyi Kullandık; " her taşın altında siyonizm var demiyoruz ama siyonizm hiç bir taşın altını boş bırakmaz". Her #Ramazan ayı içerisinde kutsal değerlere saldırı siyonizmin tek emeli haline geldi. Artık yaptığı ne varsa eskisi gibi gündeme gelmiyor taban tutamıyor ve ne yapacaklarını bilmeden sağa sola saldırarak sanal gündem içerisinde zafer kazanmaya çalışmaktadır. Bu nesli tükenmiş yaratıkların hamlelerine karşı inançlı kadrolar artık yek vucut olmuş karşısına çıkan engelleri ellerinin tersiyle iteleyip bozmakta siyonizmi ve onun piyonlarının resmen deli olmalarını sağlamaktadır. Bu piyonlar #Ramazan ayı boyunca kutsal değerlere saldırı dozunu iyice artırmış sanal mecrada akla ziyan paylaşımlarla gündem olmaya çalışmışlardır, ama devletimiz şükrolsun nokta tesbiti yaparak bu hamleleri yapanları ve piyonlarını derdest etmekte gecikmemiştir. İşi o kadar ileri getirmişler ki #İzmir de cami hoparlöründen #CAVBELLA akla ziyan dinletisi yapmışlar o da yetmemiş @ErbakanFatih beyin yaptığı açıklamaya karşı kinini kusarak topluma hakaret etme  çabasında yer almışlardır. Zannettiler ki #FatihErbakan a vurursak kimse ses çıkarmaz. Zannettiler ki bu necip millet #necmettinerbakan hocamızı yalnız bıraktı onun emanetine sahip çıkan #FatihErbakan beyefendiyi de yalnız bırakacak....  Dedik ya bu #siyonizm in #neslitükendi diye boşa demiyoruz. Bu millet öyle bir millettir ki dün sahip çıkamadığı bir lidere vefa olarak ve kendi geleceğini devletinin geleceğini alemi islam'ın geleceğini düşünerek #FatihErbakanYalnızDeğildir diyeceğini hiç kestirmedi. Ey kahpe siyonismiz hava gazı ile şişirilmiş güçleri siz yeni bir dünyayı kuracak olan kadroları tanıyamamışsınız, içimizde yer alan çürük yumurtalar olsa bile biz sizin sisteminizi süpürüp yok edeceğiz Allah cc ın izni ile. Dün olduğu gibi bugünde diyoruz ki #erbakandemekmilligörüşdemektir. Bütün #MilliHesaplarYanyana olduğu ve #bizbizeyeterizTürkiyem inancıyla hareket ederek birbiriyle kenetlenmesini sağlayacak şekilde iletişimi  #MilliHesaplarTakipte şeklinde organize eden yerli ve milli unsurlar sizin uykularınızı kaçıracak ve sizi çılgına çevirecektir. Artık siyonizmin devri bitti devir milli görüş devri devir erbakan devridir. Tüm hasbi milli görüşçü kardeşlerimi Allah cc ın selamı ile selamlıyor milli görüş baharı artık geldiğini ve alemi İslama hayırlara vesile olacağı inancıyla hepinizi rabbim emanet ediyorum. #milligörüşbaharı hayırlı olsun.
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2020 - Perşembe

NESLİ TÜKENMİŞ SİYONİZMİN İŞİ GÜCÜ SANAL GÜNDEM


Siyonizmin oyunları bitmiyor.
Biz her zaman şu ifadeyi Kullandık; " her taşın altında siyonizm var demiyoruz ama siyonizm hiç bir taşın altını boş bırakmaz".
Her #Ramazan ayı içerisinde kutsal değerlere saldırı siyonizmin tek emeli haline geldi.
Artık yaptığı ne varsa eskisi gibi gündeme gelmiyor taban tutamıyor ve ne yapacaklarını bilmeden sağa sola saldırarak sanal gündem içerisinde zafer kazanmaya çalışmaktadır.
Bu nesli tükenmiş yaratıkların hamlelerine karşı inançlı kadrolar artık yek vucut olmuş karşısına çıkan engelleri ellerinin tersiyle iteleyip bozmakta siyonizmi ve onun piyonlarının resmen deli olmalarını sağlamaktadır.
Bu piyonlar #Ramazan ayı boyunca kutsal değerlere saldırı dozunu iyice artırmış sanal mecrada akla ziyan paylaşımlarla gündem olmaya çalışmışlardır, ama devletimiz şükrolsun nokta tesbiti yaparak bu hamleleri yapanları ve piyonlarını derdest etmekte gecikmemiştir. İşi o kadar ileri getirmişler ki #İzmir de cami hoparlöründen #CAVBELLA akla ziyan dinletisi yapmışlar o da yetmemiş @ErbakanFatih beyin yaptığı açıklamaya karşı kinini kusarak topluma hakaret etme  çabasında yer almışlardır. Zannettiler ki #FatihErbakan a vurursak kimse ses çıkarmaz. Zannettiler ki bu necip millet #necmettinerbakan hocamızı yalnız bıraktı onun emanetine sahip çıkan #FatihErbakan beyefendiyi de yalnız bırakacak.... 
Dedik ya bu #siyonizm in #neslitükendi diye boşa demiyoruz. Bu millet öyle bir millettir ki dün sahip çıkamadığı bir lidere vefa olarak ve kendi geleceğini devletinin geleceğini alemi islam'ın geleceğini düşünerek #FatihErbakanYalnızDeğildir diyeceğini hiç kestirmedi.
Ey kahpe siyonismiz hava gazı ile şişirilmiş güçleri siz yeni bir dünyayı kuracak olan kadroları tanıyamamışsınız, içimizde yer alan çürük yumurtalar olsa bile biz sizin sisteminizi süpürüp yok edeceğiz Allah cc ın izni ile.
Dün olduğu gibi bugünde diyoruz ki #erbakandemekmilligörüşdemektir.
Bütün #MilliHesaplarYanyana olduğu ve #bizbizeyeterizTürkiyem inancıyla hareket ederek birbiriyle kenetlenmesini sağlayacak şekilde iletişimi  #MilliHesaplarTakipte şeklinde organize eden yerli ve milli unsurlar sizin uykularınızı kaçıracak ve sizi çılgına çevirecektir.
Artık siyonizmin devri bitti devir milli görüş devri devir erbakan devridir.
Tüm hasbi milli görüşçü kardeşlerimi Allah cc ın selamı ile selamlıyor milli görüş baharı artık geldiğini ve alemi İslama hayırlara vesile olacağı inancıyla hepinizi rabbim emanet ediyorum.
#milligörüşbaharı hayırlı olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.