ÖMER OKUDAN
Köşe Yazarı
ÖMER OKUDAN
 

Ölümsüz Başbağlar

Ölümsüz Başbağlar Hepsi birer tesbih tanesi gibiydiler, vatanına milletine sevdalı dinine devletine bağlı idiler. 33 can.... 33 Ana kuzusu,  33 vatan evladı Tek suçları hakkı söylemek haktan yana tavır almaktı ölüm nedir ki hesap gününü var edene hamd ve senalar olsun ki o gün herşey açığa çıkacak, biliyorlardı ki yeni adresleri cennet gülerek gittiler, gülerek ölümsüzlüğe koştular. 33 şehide 33 lerce mermi sıkıldı, evler yakıldı, yıkıldı,  işkenceler yapıldı, başaramadılar başaramayacaklar,   Ölürüm de boyun eğmem dedi başbağlar,  ölürüm de hakka karşı gelmem dedi başbağlar,  Ölerek ölümsüzlüğe ulaştı Başbağlar,  Başbağlar ölümüyle bile zafer kazandı,  Başbağlar ölümüyle duruşunu tarihlere yazdırdı,  İşte başbağlar buydu,  Kardeşlikten vatansızlıktan ödün vermemek için zalimin zulmune,  hainin ihanetine sessiz kalmamak, destek olmamak için ölümü göze aldı... İşte tarihlere bile sığmayacak bir tarih başbağlar,  Gönlü yaralıların yeri başbağlar,  Bugün 25. Sene-i devriyesi olan başbağlar katliamında şehadet şerbeti içen vatan evlatlarına Rabbimden Rahmet temenni ediyor,  devletimiz ve milletimize bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyorum.... Selam ve dua ile ..
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2018 - Perşembe

Ölümsüz Başbağlar

Ölümsüz Başbağlar

Hepsi birer tesbih tanesi gibiydiler, vatanına milletine sevdalı dinine devletine bağlı idiler.
33 can....
33 Ana kuzusu, 
33 vatan evladı
Tek suçları hakkı söylemek haktan yana tavır almaktı ölüm nedir ki hesap gününü var edene hamd ve senalar olsun ki o gün herşey açığa çıkacak, biliyorlardı ki yeni adresleri cennet gülerek gittiler, gülerek ölümsüzlüğe koştular.
33 şehide 33 lerce mermi sıkıldı, evler yakıldı, yıkıldı,  işkenceler yapıldı, başaramadılar başaramayacaklar,  
Ölürüm de boyun eğmem dedi başbağlar,  ölürüm de hakka karşı gelmem dedi başbağlar, 
Ölerek ölümsüzlüğe ulaştı Başbağlar, 
Başbağlar ölümüyle bile zafer kazandı, 
Başbağlar ölümüyle duruşunu tarihlere yazdırdı, 
İşte başbağlar buydu, 
Kardeşlikten vatansızlıktan ödün vermemek için zalimin zulmune,  hainin ihanetine sessiz kalmamak, destek olmamak için ölümü göze aldı...
İşte tarihlere bile sığmayacak bir tarih başbağlar, 
Gönlü yaralıların yeri başbağlar, 
Bugün 25. Sene-i devriyesi olan başbağlar katliamında şehadet şerbeti içen vatan evlatlarına Rabbimden Rahmet temenni ediyor,  devletimiz ve milletimize bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyorum....
Selam ve dua ile ..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.