Eylem KOÇ
Köşe Yazarı
Eylem KOÇ
 

Siz başarılı olamazsınız

Mümkün olduğunca siyaset den uzak kalmanın yoluna bakıyorum. Öyle ki gazete ve danışmanlık çalışmalarım, seminer, söyleşilerde bile siyaset değil doğru bildiğimi anlatmaya çalışıyorum Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim "siz hiç birzaman  başarılı olamazsınız" Kim bu siz? Milli ve manevi duyguları hiçe sayan, adalet adalet deyip adaletsizliği kendisine şiar edinen, Teröristi savunmak zorunda kalan, vatan düşmanlarını savunma mecburiyetini hisseden kim varsa onlar başarılı olamazlar.  İnsan hatalarından ders alırsa olgunlaşır derler, Siz hatalarınızdan niye hiç ders çıkarmıyorsunuz? Yıllarca siyaset yapanlar siteseten yapılan hataları görüp niye olgunlaşmıyorsunuz ki? Millet vekili adaylarını seçerken, vatan düşmanları, terör ve terörizm sevenleri seçerseniz, askerime kurşun sıkanların cenazesine katılan vekilini savunmak zorunda kalırsın tabi.  Belediye başkanı adayını seçerken ahlak ve maneviyatı ilk plana koymazsan üç liralık işi otuzüç liraya yaptıran, ihaleyi kendi cebine akıtanları savunmak zorunda kalırsın tabi.  Daha olgunlaşmamış kişiyi başkan yaparsan mafya babası olmuş belediye başkanlarını savunmak zorunda kalırsın.  Vatan sevgisini sonradan üzerine pamuk ipliği ile tutturmuş birini başkan yaparsan, askerime kurşun sıkan mermiyi taşırken yakalanınca savunmak zorunda kalırsın.  Sahibi olduğun belediyede yeni bir Cumhuriyet kurmaya çalışırsan, işçilerin den bürokratlarına kadar örgütçüleri en tepelere koyarsan, küçücük kurumlarında bile yeni örgütsel oluşumlara izin verirsen sen asla başarılı olamazsın.  Bu millet sağcısı ile solcusu ile vatan düşmanlarını asla sevmez.  Vatan düşmanlarını örgütlü çalışmalar yapsın diye başa oturtursan bu millet seni asla af etmez.  Ülken için vatanın için faydalı olan bir şeye sadece muhalif duruşum bozulmasın diye karşı durursan bu millet sana asla meyletmez.  Bu milletin ecdadına ağza alınmayacak hakaret edenlere bir çift söz diyemezsen, bu millet seni asla af etmez.  Hükümet düşmanlığı ile vatan düşmanlığını, devlet düşmanlığını aynı görürseniz "siz hiç bir zaman başarılı olamazsın" . 
Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2020 - Cumartesi

Siz başarılı olamazsınız

Mümkün olduğunca siyaset den uzak kalmanın yoluna bakıyorum. Öyle ki gazete ve danışmanlık çalışmalarım, seminer, söyleşilerde bile siyaset değil doğru bildiğimi anlatmaya çalışıyorum


Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim "siz hiç birzaman  başarılı olamazsınız"


Kim bu siz?


Milli ve manevi duyguları hiçe sayan, adalet adalet deyip adaletsizliği kendisine şiar edinen, Teröristi savunmak zorunda kalan, vatan düşmanlarını savunma mecburiyetini hisseden kim varsa onlar başarılı olamazlar. 


İnsan hatalarından ders alırsa olgunlaşır derler, Siz hatalarınızdan niye hiç ders çıkarmıyorsunuz?


Yıllarca siyaset yapanlar siteseten yapılan hataları görüp niye olgunlaşmıyorsunuz ki?


Millet vekili adaylarını seçerken, vatan düşmanları, terör ve terörizm sevenleri seçerseniz, askerime kurşun sıkanların cenazesine katılan vekilini savunmak zorunda kalırsın tabi. 

Belediye başkanı adayını seçerken ahlak ve maneviyatı ilk plana koymazsan üç liralık işi otuzüç liraya yaptıran, ihaleyi kendi cebine akıtanları savunmak zorunda kalırsın tabi. 


Daha olgunlaşmamış kişiyi başkan yaparsan mafya babası olmuş belediye başkanlarını savunmak zorunda kalırsın. 
Vatan sevgisini sonradan üzerine pamuk ipliği ile tutturmuş birini başkan yaparsan, askerime kurşun sıkan mermiyi taşırken yakalanınca savunmak zorunda kalırsın. 


Sahibi olduğun belediyede yeni bir Cumhuriyet kurmaya çalışırsan, işçilerin den bürokratlarına kadar örgütçüleri en tepelere koyarsan, küçücük kurumlarında bile yeni örgütsel oluşumlara izin verirsen sen asla başarılı olamazsın. 


Bu millet sağcısı ile solcusu ile vatan düşmanlarını asla sevmez. 


Vatan düşmanlarını örgütlü çalışmalar yapsın diye başa oturtursan bu millet seni asla af etmez. 


Ülken için vatanın için faydalı olan bir şeye sadece muhalif duruşum bozulmasın diye karşı durursan bu millet sana asla meyletmez. 


Bu milletin ecdadına ağza alınmayacak hakaret edenlere bir çift söz diyemezsen, bu millet seni asla af etmez. 


Hükümet düşmanlığı ile vatan düşmanlığını, devlet düşmanlığını aynı görürseniz "siz hiç bir zaman başarılı olamazsın" . 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.