Ergün DUR
Köşe Yazarı
Ergün DUR
 

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE'M

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M Geçmiş olsun ELAZIĞ’IM.. Geçmiş olsun MALATYA’M… Geçmiş olsun TÜRKİYE’M.. 24.01.2020 tarihinde 6.8 şiddetinde DEPREM  oldu. Depremin şiddeti en çok Elazığ ve Malatya da hissedildi. Dün bu saatlerde evinde oturanların, bugün EVİ YOK.. Hayatta olanlar artık YOK.. KÜRT Diyarbakır belediyesi, deprem çadırları kuruyor... ALEVİ Tunceli belediyesi, sıcak yemek dağıtımı yapıyor... Urfalı ARAPLAR, geceden beri enkaz tepesindeler.... Rizeli LAZLAR, gakkoşlara yardım için yoldalar.... Denizlili EFELER , 3 kamyon ısıtıcı yolluyor..... ERZURUMLU DADAŞLAR Erzak dağıtıyor. SİVASLILAR #Yiğidolar Yardım parası topluyorlar... Muhabir Fulya ÖZTÜRK, ağlayarak anlattığı kurtarma çalışmaları sırasında yanında bulunan DEPREMZEDEye soruyor: -Enkazda yakınınız var mı? Cevap müthiş.. -Hepsi benim yakınım! Çünkü hepimiz bu MEMLEKETİN EVLATLARIYIZ!! Bu cevabı verecek yeryüzünde kaç millet vardır? Sorarım size.. Bu kadar mı? Hayır. Birçoğunuz enkaz altında çıkan kadını konuşmalarını izlemişsinizdir. Ne demişti; "Eşimin sadece ayağının üzerine bir şeyler düşmüştü ama ben komple belden aşağıya betonların altında kalmıştım. O Mahmut dediğim çocuk, hani biz sürekli Suriyelilere taş atarız ya o çocuk tırnakları ile kazıya kazıya elleri paramparça beni oradan çıkardı. Ben ölsem de o çocuğu unutmam. Buradan çıktığım zaman da arayıp bulacağım o çocuğu. AFAD ekiplerinden önce o gelmişti ve ben çıkana kadar tırnaklarıyla kazıyıp beni oradan çıkardı." Suriyeli kardeşim sana de SELAM olsun.. DEPREM yazıp 1866 ya mesaj atıp bulunduğumuz yerden de faydam olsun  diyen yüreği güzel insanlara da SELAM olsun. İŞTE BİR BÜTÜN TÜRKİYE... Renklerimiz Farklı olsa da Biz Bir Bütünüz...Biz Türküz... Merhametin... Şefkatin... Ne yaşı ne de dini olur.. Türkiye nin 81 ili etle tırnak gibidir.. Burada DEPREM haberinin duyulduğu anda başta AFAD  olmak üzere olağanüstü çaba gösteren sivil toplum kuruluşları ve yardım ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. 1999 depreminden sonra gerçekten çok ciddi ders alındığını görmek sevindirici. Depremde hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara Rabbim den Acil şifalar diliyorum.. Ergun DUR 
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2020 - Pazar

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE'M

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M

Geçmiş olsun ELAZIĞ’IM..
Geçmiş olsun MALATYA’M…
Geçmiş olsun TÜRKİYE’M..
24.01.2020 tarihinde 6.8 şiddetinde DEPREM  oldu. Depremin şiddeti en çok Elazığ ve Malatya da hissedildi.
Dün bu saatlerde evinde oturanların, bugün EVİ YOK..
Hayatta olanlar artık YOK..
KÜRT Diyarbakır belediyesi, deprem çadırları kuruyor...
ALEVİ Tunceli belediyesi, sıcak yemek dağıtımı yapıyor...
Urfalı ARAPLAR, geceden beri enkaz tepesindeler....
Rizeli LAZLAR, gakkoşlara yardım için yoldalar....
Denizlili EFELER , 3 kamyon ısıtıcı yolluyor.....
ERZURUMLU DADAŞLAR Erzak dağıtıyor.
SİVASLILAR #Yiğidolar Yardım parası topluyorlar...
Muhabir Fulya ÖZTÜRK, ağlayarak anlattığı kurtarma çalışmaları sırasında yanında bulunan DEPREMZEDEye soruyor:
-Enkazda yakınınız var mı?
Cevap müthiş..
-Hepsi benim yakınım! Çünkü hepimiz bu MEMLEKETİN EVLATLARIYIZ!!
Bu cevabı verecek yeryüzünde kaç millet vardır? Sorarım size..
Bu kadar mı? Hayır. Birçoğunuz enkaz altında çıkan kadını konuşmalarını izlemişsinizdir. Ne demişti; "Eşimin sadece ayağının üzerine bir şeyler düşmüştü ama ben komple belden aşağıya betonların altında kalmıştım. O Mahmut dediğim çocuk, hani biz sürekli Suriyelilere taş atarız ya o çocuk tırnakları ile kazıya kazıya elleri paramparça beni oradan çıkardı. Ben ölsem de o çocuğu unutmam. Buradan çıktığım zaman da arayıp bulacağım o çocuğu. AFAD ekiplerinden önce o gelmişti ve ben çıkana kadar tırnaklarıyla kazıyıp beni oradan çıkardı." Suriyeli kardeşim sana de SELAM olsun..
DEPREM yazıp 1866 ya mesaj atıp bulunduğumuz yerden de faydam olsun  diyen yüreği güzel insanlara da SELAM olsun.
İŞTE BİR BÜTÜN TÜRKİYE...
Renklerimiz Farklı olsa da Biz Bir Bütünüz...Biz Türküz...
Merhametin...
Şefkatin...
Ne yaşı ne de dini olur..
Türkiye nin 81 ili etle tırnak gibidir..
Burada DEPREM haberinin duyulduğu anda başta AFAD  olmak üzere olağanüstü çaba gösteren sivil toplum kuruluşları ve yardım ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. 1999 depreminden sonra gerçekten çok ciddi ders alındığını görmek sevindirici.
Depremde hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara Rabbim den Acil şifalar diliyorum..

Ergun DUR 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.