Ergün DUR
Köşe Yazarı
Ergün DUR
 

KORONA... CORONA... COVİT 19..

KORONA... CORONA... COVİT 19.. Aylardır ülkemizi ve tüm dünyayı esir aldı. Artık öyle paranoyalar oldu ki, buradan yazıp da okuyucuları daha fazla germe niyetinde değilim. Aksine yüzlerde bir parça tebessüm niyetim. Hadi başlayalım.. -2020 yılında doğacak çocuklar için isim önerilerim. Erkek olursa; Koronay, Koronalp, Koronocan Kız olursa; Handemi, Pandenur, Pandenaz Pandeminay, Pandegül, Pandesu... -Ah Korona! Bizi EVE hapsettin..Sen DÜNYAYI geziyon.. -2020 ye tekrar bir girip çıksak düzelir mi ki? -Korkudan sadece sokağa değil, TARTIYA da çıkamıyorsunuz değil mi? -2021 e girersek O(2021) BİZİ KUTLASIN, NASIL SAĞ ÇIKTINIZ? Diye.. -Kocaman Cehennem küçük virüs kadar korkutmadı İNSANLARI.. -Mutlu bir adamın itirafı: Korona virüsü şuana kadar hayatımda olan en iyi şey... Karım artık SEYAHAT etmek istemiyor! Artık hiçbir şey satın almıyor. Çünkü her şey Çin den geliyor! Artık kalabalığa girmemek için AVM gitmiyor! Tüm zamanını ağzı kapalı bir maske içinde geçiriyor! -Bu YAZ tatile gideceğim yerlerin listesi: Santa Bahce,Döö La Koltuk, De La Salon, Las Mutfakos, Porto Tuvaleto, Las Teraso, Costa Del Antre... -Uzun süre sonra çöp dökmeye çıkacağım. O kadar heyecanlıyım ki ne giyeceğimi bilmiyorum... -Sen iyi gününde Fransız parfümüm sıkarsın ama zor gününde yanında Türk kolonyası olur... -SON DAKİKA! KORONA virüsü kendisiyle çok dalga geçildiği iddiasıyla Türkiye yi terk etme kararı almış.. -Bir alkış ta evde kalan, işe okula gitmeyen ev ahalisini doyurmaya çalışan EV HANIMLARINA GELSİN... -Sokağa çıkma yasağı bittiğinde biz kapıdan nasıl çıkacağız bu kilolarla.. -Hani sevmiyordunuz bu hayatı.. Marketlerde KOLONYA bırakmadınız... -Her gün açlıktan 15.000 kişi ölüyor.Ama KORONA kadar konuşulmuyor. Çünkü KORONA zengini de öldürüyor.. -Kişi başına düşen MİLLİ SABIRLA yakında hepimiz derviş olacağız.. -Vurmak için silaha da, bıçağa da gerek yok. HAPŞIRIN yeter... -Düşünsenize tam CORONA bitmiş, Çinliler CORONA 19S Plus çıkarmışlar... -Allah muhafaza sokakta boğazın gıcıklanıp öksürmeye başlasan orada hemen linç ederler. Öksürmeye korkar olduk... -2018 de ABD de çekilen VENOM (virüs) filminin 16. Dakikasında virüsün ilk taşıyıcısı Çinli kadın pazarda yılan yiyiyor. Daha sonra Çin pazarındaki insanları öldürüyor. Virüsün ilk taşıyıcısı olan kadının tişörtünde “CORINNE” Yazıyor.. -“Korona virüs kaptım. Para ver yoksa sana da bulaştırırım” diyerek kaynanasını 25bin lira dolandırdı... -Çin den kaç gündür hiç ses gelmiyor. Mahallenin delisi gibi ortalığı karıştırıp, kenara çekildiler.. -1yıl önce ;-HAPŞUU. +ÇOK YAŞA!... 1 Yıl Sonra;-HAPŞUU.. +BAK 155 İ ARARIM.. GİT İLERİDE HAPŞUR.. -EVDE KAL! SAĞLIKLI KAL! DOSTÇA KAL TÜRKİYEM! BU ZOR GÜNLER GEÇECEK.. Ergun DUR
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi

KORONA... CORONA... COVİT 19..

KORONA... CORONA... COVİT 19..
Aylardır ülkemizi ve tüm dünyayı esir aldı. Artık öyle paranoyalar oldu ki, buradan yazıp da okuyucuları daha fazla germe niyetinde değilim. Aksine yüzlerde bir parça tebessüm niyetim. Hadi başlayalım..
-2020 yılında doğacak çocuklar için isim önerilerim.
Erkek olursa; Koronay, Koronalp, Koronocan
Kız olursa; Handemi, Pandenur, Pandenaz Pandeminay, Pandegül, Pandesu... -Ah Korona! Bizi EVE hapsettin..Sen DÜNYAYI geziyon..
-2020 ye tekrar bir girip çıksak düzelir mi ki?
-Korkudan sadece sokağa değil, TARTIYA da çıkamıyorsunuz değil mi? -2021 e girersek O(2021) BİZİ KUTLASIN, NASIL SAĞ ÇIKTINIZ? Diye.. -Kocaman Cehennem küçük virüs kadar korkutmadı İNSANLARI..
-Mutlu bir adamın itirafı: Korona virüsü şuana kadar hayatımda olan en iyi şey... Karım artık SEYAHAT etmek istemiyor! Artık hiçbir şey satın almıyor. Çünkü her şey Çin den geliyor! Artık kalabalığa girmemek için AVM gitmiyor! Tüm zamanını ağzı kapalı bir maske içinde geçiriyor!
-Bu YAZ tatile gideceğim yerlerin listesi: Santa Bahce,Döö La Koltuk, De La Salon, Las Mutfakos, Porto Tuvaleto, Las Teraso, Costa Del Antre...
-Uzun süre sonra çöp dökmeye çıkacağım. O kadar heyecanlıyım ki ne giyeceğimi bilmiyorum...
-Sen iyi gününde Fransız parfümüm sıkarsın ama zor gününde yanında Türk kolonyası olur...
-SON DAKİKA! KORONA virüsü kendisiyle çok dalga geçildiği iddiasıyla Türkiye yi terk etme kararı almış..
-Bir alkış ta evde kalan, işe okula gitmeyen ev ahalisini doyurmaya çalışan EV HANIMLARINA GELSİN...
-Sokağa çıkma yasağı bittiğinde biz kapıdan nasıl çıkacağız bu kilolarla.. -Hani sevmiyordunuz bu hayatı.. Marketlerde KOLONYA bırakmadınız...
-Her gün açlıktan 15.000 kişi ölüyor.Ama KORONA kadar konuşulmuyor. Çünkü KORONA zengini de öldürüyor..
-Kişi başına düşen MİLLİ SABIRLA yakında hepimiz derviş olacağız.. -Vurmak için silaha da, bıçağa da gerek yok. HAPŞIRIN yeter...
-Düşünsenize tam CORONA bitmiş, Çinliler CORONA 19S Plus çıkarmışlar...
-Allah muhafaza sokakta boğazın gıcıklanıp öksürmeye başlasan orada hemen linç ederler. Öksürmeye korkar olduk...

-2018 de ABD de çekilen VENOM (virüs) filminin 16. Dakikasında virüsün ilk taşıyıcısı Çinli kadın pazarda yılan yiyiyor. Daha sonra Çin pazarındaki insanları öldürüyor. Virüsün ilk taşıyıcısı olan kadının tişörtünde “CORINNE” Yazıyor..
-“Korona virüs kaptım. Para ver yoksa sana da bulaştırırım” diyerek kaynanasını 25bin lira dolandırdı...
-Çin den kaç gündür hiç ses gelmiyor. Mahallenin delisi gibi ortalığı karıştırıp, kenara çekildiler..
-1yıl önce ;-HAPŞUU. +ÇOK YAŞA!... 1 Yıl Sonra;-HAPŞUU.. +BAK 155 İ ARARIM.. GİT İLERİDE HAPŞUR..
-EVDE KAL! SAĞLIKLI KAL! DOSTÇA KAL TÜRKİYEM! BU ZOR GÜNLER GEÇECEK..

Ergun DUR

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.