Ercan ULUPINAR
Köşe Yazarı
Ercan ULUPINAR
 

Boşanma ve Çocuk

Evlilik hayatı kolaylaştırmak, insanlığın önemli bir kurumudur. Evliliğin güzel meyvesi bebektir. Kötü giden bir evlilikte sakın çocuk kurtarır diye bu yola girmeyin çünkü bebekler evliliklerin japon yapıştırıcısı değildir. Kendi kavganızı egolarınızı hırsınızı bir kenara bırakın asolan İNSAN burada bir çocuğun yarım kalmasıdır. Sizler hiç çocuk olmadınız mı ? anne baba hasreti nedir bilir misiniz ? Çocuğunuz için bırakın kavga etmeyi boşanabilirsiniz anne baba olmaktan vazgeçemezsiniz. Çocuğa yapılmış hakaret psikolojik şiddet. Her insan ellinden tutulduğunda GÜVEN hisseder. Çocuklarda ebeveynler tarafından yaşama hazırlanır. O saçma mahkemelerin tiyatro sahnesinin uygulamalarına değil vicdanınızın hükümlerine uyun. "İlgilenmeyeceğiniz çocukları dünyaya getirmeyin. Çocuklar zevk tohumu değildir." Söyleyin güneşe çocuklar mutlu olmayacaksa doğmasın.
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2018 - Çarşamba

Boşanma ve Çocuk

Evlilik hayatı kolaylaştırmak, insanlığın önemli bir kurumudur. Evliliğin güzel meyvesi bebektir. Kötü giden bir evlilikte sakın çocuk kurtarır diye bu yola girmeyin çünkü bebekler evliliklerin japon yapıştırıcısı değildir.

Kendi kavganızı egolarınızı hırsınızı bir kenara bırakın asolan İNSAN burada bir çocuğun yarım kalmasıdır. Sizler hiç çocuk olmadınız mı ? anne baba hasreti nedir bilir misiniz ? Çocuğunuz için bırakın kavga etmeyi boşanabilirsiniz anne baba olmaktan vazgeçemezsiniz. Çocuğa yapılmış hakaret psikolojik şiddet. Her insan ellinden tutulduğunda GÜVEN hisseder. Çocuklarda ebeveynler tarafından yaşama hazırlanır. O saçma mahkemelerin tiyatro sahnesinin uygulamalarına değil vicdanınızın hükümlerine uyun.

"İlgilenmeyeceğiniz çocukları dünyaya getirmeyin. Çocuklar zevk tohumu değildir."
Söyleyin güneşe çocuklar mutlu olmayacaksa doğmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.