Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KİM DEMİŞ "KADINLAR BAŞARAMAZ" DİYE

KİM DEMİŞ "KADINLAR BAŞARAMAZ" DİYE Hani bir söz vardır.  Hepimizin bildiği, çok fazla duyduğumuz eskilere ait bir söz.. Hatırladınız mı?  Ya da durun, çokta sizi fazla yormadan, sıkıntıya sokmadan, üzmeden "neydi bu ya, bir türlü aklıma gelmedi" demeden  hemen hatırlatalım.  "ELİNİN HAMURU İLE ERKEK İŞİNE KARIŞMA"  Hatırladınız değil mi? Özellikle bayanlarımız için sarfedilen bu sözün tam karşısında da  bir eli hamur koktuğu halde başarı basamaklarını tek tek çıkan, başarıyı hem anneliğine, hem eşliğine, hem de iş dünyasını  ilmek ilmek işleyen bir kadın var.. Kim mi? Nesibe TÜKEL den bahsediyoruz..  Yüreği ile gelene yüreğini ortaya koyan, insan canlısı, başarılı bir iş kadını. Aslında ona sadece iş kadını demek biraz haksızlık olur sanırım. Neden mi? Çünkü, on tane erkeğe bedel duruşu,zekası, bitmek bilmeyen enerji ve çalışma azmi ile erkeklerin olduğu sahalarda BENDE VARIM diyor. Tokat ilimizin bağrından kopup, Ankara'nın temel taşlarında yerini almış usta bir siyasetçi.  Sayın TÜKEL Sivil Toplum Kuruluşlarında bulunmuş olduğu yöneticilik görevleri ve yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren BİR KADIN, BİR HANIMEFENDİ. İşte görev yaptığı kurumlar. ANKARA AK PARTI 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI,  UYAFA PROJESİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDA SOSYAL  KÜLTUR  VE TURİZM BAŞKANLIĞI , TÜRK ARAP DOSTLUK DERNEĞİNDE İŞ DÜNYASI KOMİSYON BAŞKANI, Nesibe TÜKEL Hanımefendiyi, BİR BAYAN,BİR KADIN olarak böylesine güzel yerlerde görmek bizi son derece mutlu ediyor. Yarının teminatı gençlerimize bırakacak pırıl pırıl bir Ülke için böylesine özverili çalışmalar sergileyen bu yüreği güzel dostlara, ne mutlu ki bu vatan uğruna bunca güzelliğe imza atıyorlar. Bizlere düşen ise; hem Meclisimizde, hem de STK larımızda Nesibe TÜKEL gibi değerlere sahip çıkmak ve emeklerine kulak  verip kol kanat germek.. Yolunuz da, çalışmalarınız da, kıymet bilen ve bilenlere emanet olsun sevgili TÜKEL.
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2018 - Çarşamba

KİM DEMİŞ "KADINLAR BAŞARAMAZ" DİYE

KİM DEMİŞ "KADINLAR BAŞARAMAZ" DİYE

Hani bir söz vardır. 
Hepimizin bildiği, çok fazla duyduğumuz eskilere ait bir söz..
Hatırladınız mı? 
Ya da durun, çokta sizi fazla yormadan, sıkıntıya sokmadan, üzmeden "neydi bu ya, bir türlü aklıma gelmedi" demeden  hemen hatırlatalım. 

"ELİNİN HAMURU İLE ERKEK İŞİNE KARIŞMA" 

Hatırladınız değil mi? Özellikle bayanlarımız için sarfedilen bu sözün tam karşısında da  bir eli hamur koktuğu halde başarı basamaklarını tek tek çıkan, başarıyı hem anneliğine, hem eşliğine, hem de iş dünyasını  ilmek ilmek işleyen bir kadın var..
Kim mi?

Nesibe TÜKEL den bahsediyoruz.. 

Yüreği ile gelene yüreğini ortaya koyan, insan canlısı, başarılı bir iş kadını. Aslında ona sadece iş kadını demek biraz haksızlık olur sanırım.
Neden mi? Çünkü, on tane erkeğe bedel duruşu,zekası, bitmek bilmeyen enerji ve çalışma azmi ile erkeklerin olduğu sahalarda BENDE VARIM diyor.

Tokat ilimizin bağrından kopup, Ankara'nın temel taşlarında yerini almış usta bir siyasetçi. 
Sayın TÜKEL Sivil Toplum Kuruluşlarında bulunmuş olduğu yöneticilik görevleri ve yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren BİR KADIN, BİR HANIMEFENDİ. İşte görev yaptığı kurumlar.

ANKARA AK PARTI 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI, 

UYAFA PROJESİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI,

SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDA SOSYAL 

KÜLTUR  VE TURİZM BAŞKANLIĞI ,

TÜRK ARAP DOSTLUK DERNEĞİNDE İŞ DÜNYASI KOMİSYON BAŞKANI,

Nesibe TÜKEL Hanımefendiyi, BİR BAYAN,BİR KADIN olarak böylesine güzel yerlerde görmek bizi son derece mutlu ediyor. Yarının teminatı gençlerimize bırakacak pırıl pırıl bir Ülke için böylesine özverili çalışmalar sergileyen bu yüreği güzel dostlara, ne mutlu ki bu vatan uğruna bunca güzelliğe imza atıyorlar.
Bizlere düşen ise; hem Meclisimizde, hem de STK larımızda Nesibe TÜKEL gibi değerlere sahip çıkmak ve emeklerine kulak  verip kol kanat germek..

Yolunuz da, çalışmalarınız da, kıymet bilen ve bilenlere emanet olsun sevgili TÜKEL.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.