Ercan ULUPINAR
Köşe Yazarı
Ercan ULUPINAR
 

DENGESİZLİK ...

     Nerede ne söyleyeceği belli olmayan ya da nerede ne yapacağı belli olmayan kişi dengesiz kişidir. Dengesizlik adındanda belli olduğu gibi dengeleri olmayan demektir. Dengesizliğin bir numaralı sebebi , kendiyle barışık olmamaktır.      Yapılan dengesizliklerle yüzleşmemek ve kendini düzeltme yönüne gitmemeleri bu yüzdendir. Şayet isterlerse tedavi olabilirler. Genelde istemezler zira hayatlarında kimsenin durmaması onların pek umurların da olmaz. Dengesiz kişiler her an her şeyi yapabilirler. Genelde yorucu ve bunaltıcı olurlar. Belirtileri...  Büyük kavga sonrası hiçbir şey olmamış gibi davranmak...  Ani öfke ya da ani ağlama...  Sebepsiz tersleme...  Huysuzluklar...  Neyi sevdiği ya da neyden nefret ettiği belli olmayan...  Bazen terbileyeli  bazense aşırı terbiyesiz... ve duruşsuzluk..    Evlilikleri ve ilişkileri tam bir kabustur. Riskli insan kategorilerinde olup ,ilişki kurulması sakıncalı bir modeldir... Sevgi'yle önce insan... Mutlu huzurlu günler dilerim. Saygılarımla
Ekleme Tarihi: 30 Ekim 2019 - Çarşamba

DENGESİZLİK ...

     Nerede ne söyleyeceği belli olmayan ya da nerede ne yapacağı belli olmayan kişi dengesiz kişidir. Dengesizlik adındanda belli olduğu gibi dengeleri olmayan demektir. Dengesizliğin bir numaralı sebebi , kendiyle barışık olmamaktır.

     Yapılan dengesizliklerle yüzleşmemek ve kendini düzeltme yönüne gitmemeleri bu yüzdendir. Şayet isterlerse tedavi olabilirler.
Genelde istemezler zira hayatlarında kimsenin durmaması onların pek umurların da olmaz.
Dengesiz kişiler her an her şeyi yapabilirler.
Genelde yorucu ve bunaltıcı olurlar.

Belirtileri... 
Büyük kavga sonrası hiçbir şey olmamış gibi davranmak... 
Ani öfke ya da ani ağlama... 
Sebepsiz tersleme... 
Huysuzluklar... 
Neyi sevdiği ya da neyden nefret ettiği belli olmayan... 
Bazen terbileyeli  bazense aşırı terbiyesiz... ve duruşsuzluk..

   Evlilikleri ve ilişkileri tam bir kabustur. Riskli insan kategorilerinde olup ,ilişki kurulması sakıncalı bir modeldir...
Sevgi'yle önce insan...

Mutlu huzurlu günler dilerim.
Saygılarımla

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.