Yalova’daki alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 14:20, Güncelleme: 30.01.2023 - 14:04 1049+ kez okundu.
 

Yalova’daki alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

Yalova’daki alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı
Yalova’da alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil park halindeki 2 araca çarparak maddi hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu iddia edilen 41 ALN 044 plakalı otomobil sürücüsü Leylak Sokak’ta park halindeki 77 ABV 600 otomobil ve 16 CGH 51 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi. Alkollü sürücü gözaltına alınırken hakkında idari ve adli işlem gerçekleştirildi.Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.
Yalova’daki alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı
Yalova’da alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil park halindeki 2 araca çarparak maddi hasara neden oldu.
Alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu iddia edilen 41 ALN 044 plakalı otomobil sürücüsü Leylak Sokak’ta park halindeki 77 ABV 600 otomobil ve 16 CGH 51 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi. Alkollü sürücü gözaltına alınırken hakkında idari ve adli işlem gerçekleştirildi.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.