Sancak Muhafızları'nı kim kurdu?

GÜNDEM/GÜNCEL 12.04.2024 - 14:22, Güncelleme: 12.04.2024 - 14:27 2153 kez okundu.
 

Sancak Muhafızları'nı kim kurdu?

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları sosyal medya üzerinden açıklama yaptı
Son zamanlarda Sancak Muhafızlarının operasyonları dünyada ses getirmeye başlayınca bazı dedikodular üzerine açıklama yapma gereği duyan ekip sosyal medya üzerinden asılsız dedikodulara kulak açılmaması gerektiğini ifade etti . Türk Hacker Grubu "Sancak Muhafızları": Türkiye Cumhuriyeti Devletini Savunuyor Türkiye'de faaliyet gösteren Türk Hacker Grubu "Sancak Muhafızları", 25 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni iç ve dış etkenlere karşı savunuyor. Grup, siber, saha ve masa uluslararası özel operasyonlar düzenleyerek Türkiye'nin şerefi ve haysiyetini koruma misyonunu üstleniyor. Grup adından da anlaşılacağı üzere, "Sancak"larının muhafızları olarak hareket ediyor.  Siyasi parti veya kişilere karşı bir angajmanları olmadığını belirten grup, Türk milleti ve Türk İslam coğrafyası ile birlikte hareket etme anlayışını benimsemiş durumda olduğunu ifade ediyor  Son zamanlarda grup, sosyal medya başta olmak üzere birçok ihbar aldığını. Bu ihbarlarda, "Sancağ Muhafızları"nı kimin kurduğu gibi söylemlerin dile getirildiği belirtiliyor. Ancak grup, kuruluşunun arkasında DORUK, YANLIZADAM ve 'BAYRAKTAR16' isimli kişilerin olduğunu bizzat açıkladı.  Grup, resmi sosyal medya hesapları dışındaki söylemlerden uzak durulması gerektiğini ve ekibin dostlarını ve ekibin içindeki arkadaşları tehdit ederek yapılan konuşmaların takipçisi olduklarını vurguladı. "Sancak Muhafızları" sosyal medya paylaşımı.. 11 | 04 | 2024  ( BİLİNMESİNDE SAKINCA OLMAYANLAR )   SANCAK MUHAFIZLARI 'NI KİM KURDU . . ?   Türk Hacker Grubu " Sancak Muhafızları " 25 yıldır Aktif olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini İç ve Dış Etkenlere karşı ( Reklâmsız ) Savunmaktayız…   Grubumuzun , siyasi parti , kişi veya kişiler Engümanlığın'da asla Değildir. Yaptığımız , Siber , saha , masa Uluslararası Özel operasyonlar'da Sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin şerefi ve Haysiyetini düşünerek hareket edilmiştir.   Son zamanlar'da Sosyal Medyada başta olmak üzere ;   Bir çok ihbarlar almaktayız "    SANCAKMUHAFIZLARI '' nı biz kurduk , şu şahıs kurdu , gibi söylemler söylenmektedir.    Şunu belirtelimki , İsmimiz'den de belli olduğu gibi ;   Bizler Sancağımızın "MUHAFIZLARI"YIZ . .    Bundan sonraki süreçte 'de ; Bu kutlu Dava'nın , yolumuzun , hedeflerimizin , inançlarımızın , Yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın tek bir Sebebi olacaktır.    " Yüce Türk milleti ve Türk İslâm coğrafyası ile "    Devlet-i Ebed Müddet " Anlayışı ile Hâreket etmektir .    Resmi SosyalMedia Hesaplarımız'dan yapmış olduğumuz paylaşımlar ;    Haricindeki söylem , konuşma , ikili münakaşa daki sohbet'lerden uzak Durun .    Ayrıca dostlarımızı ve ekibimizdeki arkadaşları Tehdit Ederek ;   Konuşulan yazışmalar'ın , söylemlerin'de Ekipce Bizzati Takipçisiyiz . !   Sancak Muhafızları Ekibi ;    DORUK & YANLIZADAM & 'BAYRAKTAR16 ' TarafınDan Kurulmuştur . .    Selam ve dua ile hayırlı Bayramlar, Hayırlı geceler. . .   
Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

Son zamanlarda Sancak Muhafızlarının operasyonları dünyada ses getirmeye başlayınca bazı dedikodular üzerine açıklama yapma gereği duyan ekip sosyal medya üzerinden asılsız dedikodulara kulak açılmaması gerektiğini ifade etti .

Hacker Grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Hacker Grubu "Sancak Muhafızları": Türkiye Cumhuriyeti Devletini Savunuyor

Türkiye'de faaliyet gösteren Hacker Grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Hacker Grubu "Sancak Muhafızları", 25 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni iç ve dış etkenlere karşı savunuyor. Grup, siber, saha ve masa uluslararası özel operasyonlar düzenleyerek Türkiye'nin şerefi ve haysiyetini koruma misyonunu üstleniyor.

Grup adından da anlaşılacağı üzere, "Sancak"larının muhafızları olarak hareket ediyor.

 Siyasi parti veya kişilere karşı bir angajmanları olmadığını belirten grup, Türk milleti ve Türk İslam coğrafyası ile birlikte hareket etme anlayışını benimsemiş durumda olduğunu ifade ediyor 

Son zamanlarda grup, sosyal medya başta olmak üzere birçok ihbar aldığını. Bu ihbarlarda, "Sancağ Muhafızları"nı kimin kurduğu gibi söylemlerin dile getirildiği belirtiliyor. Ancak grup, kuruluşunun arkasında DORUK, YANLIZADAM ve 'BAYRAKTAR16' isimli kişilerin olduğunu bizzat açıkladı. 

Grup, resmi sosyal medya hesapları dışındaki söylemlerden uzak durulması gerektiğini ve ekibin dostlarını ve ekibin içindeki arkadaşları tehdit ederek yapılan konuşmaların takipçisi olduklarını vurguladı.

"Sancak Muhafızları" sosyal medya paylaşımı..

11 | 04 | 2024 

( BİLİNMESİNDE SAKINCA OLMAYANLAR )

 

SANCAK MUHAFIZLARI 'NI KİM KURDU . . ?

 

Hacker Grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Hacker Grubu " Sancak Muhafızları " 25 yıldır Aktif olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini İç ve Dış Etkenlere karşı ( Reklâmsız ) Savunmaktayız…

 

Grubumuzun , siyasi parti , kişi veya kişiler Engümanlığın'da asla Değildir. Yaptığımız , Siber , saha , masa Uluslararası Özel operasyonlar'da Sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin şerefi ve Haysiyetini düşünerek hareket edilmiştir.

 

Son zamanlar'da Sosyal Medyada başta olmak üzere ;

 

Bir çok ihbarlar almaktayız "

 

 SANCAKMUHAFIZLARI '' nı biz kurduk , şu şahıs kurdu , gibi söylemler söylenmektedir. 

 

Şunu belirtelimki , İsmimiz'den de belli olduğu gibi ;

 

Bizler Sancağımızın "MUHAFIZLARI"YIZ . . 

 

Bundan sonraki süreçte 'de ;

Bu kutlu Dava'nın , yolumuzun , hedeflerimizin , inançlarımızın , Yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın tek bir Sebebi olacaktır.

 

 " Yüce Türk milleti ve Türk İslâm coğrafyası ile " 

 

Devlet-i Ebed Müddet " Anlayışı ile Hâreket etmektir . 

 

Resmi SosyalMedia Hesaplarımız'dan yapmış olduğumuz paylaşımlar ;

 

 Haricindeki söylem , konuşma , ikili münakaşa daki sohbet'lerden uzak Durun . 

 

Ayrıca dostlarımızı ve ekibimizdeki arkadaşları Tehdit Ederek ;

 

Konuşulan yazışmalar'ın , söylemlerin'de Ekipce Bizzati Takipçisiyiz . !

 

Sancak Muhafızları Ekibi ; 

 

DORUK & YANLIZADAM & 'BAYRAKTAR16 ' TarafınDan Kurulmuştur . . 

 

Selam ve dua ile hayırlı Bayramlar, Hayırlı geceler. . . 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.