Mayıs Ayında Çalışanlar Yaşadı! : Kişi Başına 14.400 TL Promosyon!

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 07.05.2024 - 18:42, Güncelleme: 07.05.2024 - 18:42 2461 kez okundu.
 

Mayıs Ayında Çalışanlar Yaşadı! : Kişi Başına 14.400 TL Promosyon!

İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, çalışanlara müjdeli bir haberi paylaştı.
Mayıs ayı, çalışanlar için sevindirici haberlerle başladı. İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, çalışanlara müjdeli bir haberi paylaştı. YapıKredi Bankası Şirinyer şubesi ile yapılan protokol kapsamında, iki ve üzeri asgari ücretli çalışanı olan firmalara özel bir promosyon imkanı sunulacak. Abdurrahman Elvan'ın açıklamasına göre, bu promosyon anlaşmasıyla, çalışanlar üç yıl boyunca maaşlarını YapıKredi Bankası'ndan almaları şartıyla kişi başı 14.400 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilecekler. Ayrıca, iki yıl boyunca aylık 99 TL ücretle, ertesi gün işleme geçen pos komisyon oranlarıyla özel avantajlar sağlanacak.   Bu promosyon anlaşması, çalışanlara ek gelir sağlamanın yanı sıra, banka ile uzun vadeli bir iş birliği fırsatı da sunuyor. Üç yıllık sözleşme kapsamında sağlanacak olan promosyon ödemeleri, çalışanların maddi açıdan daha güvende hissetmelerine ve finansal planlamalarını daha sağlam bir zemine oturtmalarına katkı sağlayacak. Abdurrahman Elvan'ın bu müjdeli haberi, çalışanlar arasında memnuniyetle karşılandı ve banka ile yapılan anlaşmadan duyulan memnuniyet ifade edildi. Bu gelişme, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin beklentilerini karşılayacak nitelikte olduğu için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, çalışanlara müjdeli bir haberi paylaştı.

Mayıs ayı, çalışanlar için sevindirici haberlerle başladı.

İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvansosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, çalışanlara müjdeli bir haberi paylaştı. YapıKredi Bankası Şirinyer şubesi ile yapılan protokol kapsamında, iki ve üzeri asgari ücretli çalışanı olan firmalara özel bir promosyon imkanı sunulacak.

Abdurrahman Elvan'ın açıklamasına göre, bu promosyon anlaşmasıyla, çalışanlar üç yıl boyunca maaşlarını YapıKredi Bankası'ndan almaları şartıyla kişi başı 14.400 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilecekler. Ayrıca, iki yıl boyunca aylık 99 TL ücretle, ertesi gün işleme geçen pos komisyon oranlarıyla özel avantajlar sağlanacak.

 

Bu promosyon anlaşması, çalışanlara ek gelir sağlamanın yanı sıra, banka ile uzun vadeli bir iş birliği fırsatı da sunuyor. Üç yıllık sözleşme kapsamında sağlanacak olan promosyon ödemeleri, çalışanların maddi açıdan daha güvende hissetmelerine ve finansal planlamalarını daha sağlam bir zemine oturtmalarına katkı sağlayacak.

Abdurrahman Elvan'ın bu müjdeli haberi, çalışanlar arasında memnuniyetle karşılandı ve banka ile yapılan anlaşmadan duyulan memnuniyet ifade edildi. Bu gelişme, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin beklentilerini karşılayacak nitelikte olduğu için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.