Tuncelide çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 10:46, Güncelleme: 30.01.2023 - 10:41 1397+ kez okundu.
 

Tuncelide çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı

Tuncelide çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı
Tuncelinin Pülümür ilçesinde çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı.Tuncelinin Pülümür ilçesine bağlı Turnadere köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki aylarda gösterim girmesi beklenen filmin yönetmenliğini Batuhan Çelik yaparken, filmde Beyza Önispir, Kerem Can Karaoğlu, Merve Erçel, Kutay Koç ve köylüler de rol aldı.Batuhan Çelikin yönetmenliğini yaptığı ve önümüzdeki aylarda vizyona girmesi düşünülen film, bölgede çekilen ilk korku filmi olma özelliği taşıyor.
Tuncelide çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı
Tuncelinin Pülümür ilçesinde çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı.
Tuncelinin Pülümür ilçesine bağlı Turnadere köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki aylarda gösterim girmesi beklenen filmin yönetmenliğini Batuhan Çelik yaparken, filmde Beyza Önispir, Kerem Can Karaoğlu, Merve Erçel, Kutay Koç ve köylüler de rol aldı.
Batuhan Çelikin yönetmenliğini yaptığı ve önümüzdeki aylarda vizyona girmesi düşünülen film, bölgede çekilen ilk korku filmi olma özelliği taşıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.