Terapik dinlenme üssü: Salıncaklar

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2021 - 19:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4236+ kez okundu.
 

Terapik dinlenme üssü: Salıncaklar

Mobilya sektöründe Yelkenciler Mobilya’ya ait Cewi markasıyla yıllardır hizmet veren marka, yeni medya sistemlerine ayak uydurarak ‘Bİ KUTU MOBİLYA’ ismiyle online alışveriş dünyasına da merhaba dedi.
Ürün yelpazesinin şimdilik salıncaklar, berjerler, kanepeler ve çay setlerinden oluştuğu marka, verilen siparişleri hızlıca kargolayıp satış sonrası hizmet de sunuyor. İnternetten mobilya alışverişini daha güvenilir ve pratik bir hale getiren ‘Bİ KUTU MOBİLYA’ ürünlerinde farklı kumaş seçenekleri sunuyor. Balkon ve bahçelerin terapi köşesi Sonsuz huzur vaad eden salıncaklarda hayal kurmak altın kural. Teraslarda verandalarda ve bahçelerde açık hava kompozisyonları yaratmak için salıncak modellerimizden birini seçin ve kendinizi kollarına teslim edin.    Detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ya da Instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Imotim Mobilya Avm, Kat:3, No:38, İnegöl, Bursa. Gazi Mareşal Atatürk Cad., No:66, Cerrah, İnegöl, Bursa. www.bikutumobilya.com @bikutumobilya
Mobilya sektöründe Yelkenciler Mobilya’ya ait Cewi markasıyla yıllardır hizmet veren marka, yeni medya sistemlerine ayak uydurarak ‘Bİ KUTU MOBİLYA’ ismiyle online alışveriş dünyasına da merhaba dedi.

Ürün yelpazesinin şimdilik salıncaklar, berjerler, kanepeler ve çay setlerinden oluştuğu marka, verilen siparişleri hızlıca kargolayıp satış sonrası hizmet de sunuyor. İnternetten mobilya alışverişini daha güvenilir ve pratik bir hale getiren ‘Bİ KUTU MOBİLYA’ ürünlerinde farklı kumaş seçenekleri sunuyor.

Balkon ve bahçelerin terapi köşesi

Sonsuz huzur vaad eden salıncaklarda hayal kurmak altın kural. Teraslarda verandalarda ve bahçelerde açık hava kompozisyonları yaratmak için salıncak modellerimizden birini seçin ve kendinizi kollarına teslim edin. 
 
Detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ya da Instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Imotim Mobilya Avm, Kat:3, No:38, İnegöl, Bursa.
Gazi Mareşal Atatürk Cad., No:66, Cerrah, İnegöl, Bursa.
www.bikutumobilya.com
@bikutumobilya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.