Seferihisar Belediyesi’nden çağrı: Haydi kızlar basketbola!

EGE HABERLERİ 18.01.2024 - 01:52, Güncelleme: 18.01.2024 - 01:52 3726+ kez okundu.
 

Seferihisar Belediyesi’nden çağrı: Haydi kızlar basketbola!

Spora verdiği desteklerle adından söz ettiren Seferihisar Belediyesi, kız çocukları için basketbol seçmeleri düzenleyecek.
Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kız çocukları için basketbol seçmelerinin yapılacağı duyuruldu. 2012 - 2013 doğumlu çocuklar için düzenlenecek olan basketbol takımı seçmeleri 20 Ocak Cumartesi saat 12.30’da Ballıkuyu Spor Tesisinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Haydi kızlar basketbola! Basketbol takım seçmelerine 2012-2013 doğumlu kızlarımızı bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.
Spora verdiği desteklerle adından söz ettiren Seferihisar Belediyesi, kız çocukları için basketbol seçmeleri düzenleyecek.


Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kız çocukları için basketbol seçmelerinin yapılacağı duyuruldu.

2012 - 2013 doğumlu çocuklar için düzenlenecek olan basketbol takımı seçmeleri 20 Ocak Cumartesi saat 12.30’da Ballıkuyu Spor Tesisinde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Haydi kızlar basketbola! Basketbol takım seçmelerine 2012-2013 doğumlu kızlarımızı bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.